Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen lett először párkapcsolatod?
Figyelt kérdés
2023. márc. 28. 17:00
9/31 anonim válasza:
Háááát
13 évesen egy csajjal megállapodtunk, hogy akkor mi most járunk. Teveclubról ismertük egymást:D De ő messze lakott, így csak 2x tudtunk randizni, azokat viszont végigsmároltuk, jó is volt:D Aztán ő passzolt egy 17 éves helyi srácért.... :(
Deee őt sázmítom első pákrpacoslatnak.
Ami már úgy normálisabb volt, az a következő volt, 14 évesen. Az sem tartott tovább 4 hétnél, de na, ez van:D
29F
10/31 anonim válasza:
#9 Teveklub... ez de cuki! 🤣🤣 Azzal én is játszottam anno.
Amúgy mi számít párkapcsolatnak? Ha az első ilyen "akkor mi most járunk" dologra gondolsz, akkor 13 éves voltam. Ha olyanra gondolsz, ahol a szexualitás is játszik már, akkor 25 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!