Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen lett először párkapcsolatod?
Figyelt kérdés
2023. márc. 28. 17:00
11/31 anonim válasza:
10, a tinik nagyrészénél nem játszik a szexualitás, ettől függetlenül párkapcsolatban vannak. Szerintem kár elvitatni ezt előlük. Nyilván nem az ovis szintű "mi most járunk", hanem a tényleges randizás, csókolózás, esetleg szülőnek bemutatás, ilyesmi..
Egyébként van olyan (lány) akit Teveclubon ismertem meg 12-3 évesen és a mai napig jóbarátok vagyunk (29 évesek vagyunk), ha feljön Pestre nálam alszik, hogy ne kelljen annyit utaznia stb:D Jó is volt az, internet hőskora:D
12/31 anonim válasza:
Uuu énis mennyit jàtszottam anno teveclubbal. Igaz nem lettek onnan baràtaim de tökjó hogy van akiket összehozott :)
13/31 anonim válasza:
24, de nem igazán mondható párkapcsolatnak, csak valami “olyasmi”.
14/31 anonim válasza:
Ja és még volt a trabinevelde is jut eszembe* #12 voltam
15/31 anonim válasza:
12 évesen volt először, hogy egy sráccal a suliból "együtt jártunk", de az nem volt komoly. Aztán az első komolyabb 18 évesen volt az egyetemen, de azt sem mondanám igazi kapcsolatnak, inkább csak barátság extrákkal volt. Végül 20 évesen lett az első igazi komoly kapcsolatom.
19/31 anonim válasza:
18, első csókolózás. Egynyári szerelem volt, tovább nem jutottunk.
20/31 anonim válasza:
20
Első igazi randi, első csók, első szex, első minden.
Már együtt is élünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!