Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veletek tortent ilyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek tortent ilyen a parkapcsolatok teren?

Figyelt kérdés

Arra lennek kivancsi, hogy tortent e veletek olyan, hogy szakitottak veletek a parotok, amitol osszetortetek, de kovrtkezonek sikerult egy olyan tarsat talalnotok, akit legalabb olyannyira tudtatok szeretni, mint az elso parotokat?

En nekem nemreg tortek ossze a szivemet es ugy erzem senki mast nem fogok tudni mar igy szeretni..

2023. ápr. 17. 15:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, minden párod másképp szereted.
2023. ápr. 17. 15:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Még jobban is. Nem az első párom törte össze a szívem, hanem többedik, én már idősebb vagyok. Aztán jött a férjem és többet eszembe se jutott az az idióta.

Fel a fejjel, csak előre nézz!!

2023. ápr. 17. 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég nehéz volt mert olyan igazi szerelembe csak tavaly estem, pedig már voltam több lánnyal is. Tényleg azt éreztem hogy soha nem lesz ilyen jó. De most úgy tűnik alakul valami egy olyan lánnyal akinél látok esélyt rá
2023. ápr. 17. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meghalt, azt hittem én is vele halok.... iszonyú küzdelem volt de 2,5 évre rá mint a villámcsapás szerettem bele a mostani páromba.
2023. ápr. 17. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
ugyanúgy senkit nem lehet. Fogalmazd át: másként. Hiszen különböző egyéniségek.Különböző személyek. Nem másolat egyik a másiknak. Lehetnek hasonlóságok-néha-de...
2023. ápr. 17. 15:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, ezert nem is ismerkedem inkabb. De nekem nem is hianyzik, hogy csak ugy legyen valakim, a testi kontaktus, folyamatos kommunikacio akarkivel annyira nem fontos nekem. Tok jol alszom egyedul is. Aki volt, az jo volt, de soha nem voltam kapcsolatfuggo.
2023. ápr. 17. 15:58
 7/10 anonim ***** válasza:
5+ Ha egy mélyebb hosszú kapcsolatból jösz ki, az első alap dolog az ilyen embereknél, hogy őt szeressék jobban, mert nem tud szeretni még és retteg, hogy nehogy véletlenül mégegyszer része legyen szerelembe. Igy is keres..
2023. ápr. 17. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira mint az első igazit, akiért meghaltál volna ha kell mert annyira egy hullámhosszon voltatok szerintem olyan nem lehet több. Hasonló lehet de ugyanolyan nem.
2023. ápr. 17. 16:24
 9/10 anonim ***** válasza:
44%
Akivel szétment a kapcsolat, az nem az igazi volt. Próbálj erre gondolni és időt hagyni magadnak. Ne siettesd a gyászt, de ne is kapaszkodj bele. Hagyd megtörténni és majd lassan elmúlik.
2023. ápr. 17. 17:08
 10/10 anonim ***** válasza:

5-ös!

Nem írta, hogy ugyanúgy, csak hogy annyira.

És volt ilyen nekem is, teljesen természetes, hogy most így érzed

2023. ápr. 18. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!