Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy aki tetszett, összejött valakivel előttetek, aztán valahogy idővel mégis egy pár lettetek?
Nem.
ÉS aki képes várni rá, az súlyos időpocsékolás.
Igen. Volt előttem két párja és pár kalandja , aztán amikor mindketten szinglik lettünk összejöttünk. Igazi plátói szerelem beteljesülés volt... Legalábbis azt hittem. Pár hónappal később szakított mondván hogy nem érzi azt amit kellene. Ezután teljesen összetörtem , hogy éveken át sokat gondoltam rá , hiába. Nálunk mondjuk az volt a szitu , hogy én mindent megtettem , ő meg kb semmit nem akart. Csak gondolom jó volt a beszélőkém és meggyőztem.
Tanulság: Ami nem megy az nem kell erőltetni. De mindenki azt hiszi az ő esete más lesz. Nem lesz más.
Igen. Kb. 3 évig kerülgettük egymást. Hol az egyikünknek volt párja, hol a másiknak, hol külföldön volt… valamiért sosem jött össze.
Aztán mikor úgy tűnt, hogy össze tudnánk jönni, összejött egy másikkal. Az tartott még pár hétig, utána -franc se tudja miért-, adtam egy esélyt a dolognak. Nem mondom, hogy kár volt, mert tanultam belőle. Csak megerősíteni tudom a kettest: ami nem megy, ne erőltessük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!