Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem nélküli párkapcsolatok lehetnek működőképesek? Miért?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 20:31
3/14 anonim válasza:
Lehetnek, ha mindkettő fél aromantikus.
4/14 anonim válasza:
Persze, hogy lehetnek. Mert lehet élni élethazugságban, a kérdés inkább az, hogy érdemes-e.
6/14 anonim válasza:
Ha jòl megtudod magad játszani, akkor bizonyára, máshogy nem.
7/14 anonim válasza:
Hát évszázadokon keresztül ez volt az általános, szóval lehet, csak nem biztos érdemes. Más kérdés, hogy egy ember az élete során többször is szerelembe eshet és lehet másba, mint az éppen aktuális párja. Na ilyenkor azért érdemes mérlegelni.
8/14 anonim válasza:
23 éve élünk így! Sem én, sem a feleségen nem volt szerelmes, egyszerűen csak szimpatikusak vagyunk egymásnak. Mellesleg tökéletesen kiegészítjük egymást, és senki nem verte át a másikat, sosem volt megcsalás vagy hazugság. Sőt ami tetszik, nem volt rózsaszín kös, teljesen tisztán látjuk önmagunkat és a másikat. Sokkal jobban odafigyelek mindenre, mert nem én vagyok a szupersztár akinek minden elnéz a kis felesége, mert háááát az éééén férjem maga a tökéletersség. Ez a szerep azt hiszem nagyon is zavarna. Én sem tartom a feleségemet a tökéletes, hibátlan személynek. Nincs érzelmi csapda, nincs köd.
9/14 anonim válasza:
Ha jó, esetleg kimagaslóan jó a szex, és van is elegendő mindkét fél számára, akkor miért ne működhetne!
10/14 anonim válasza:
8
Szerintem nem attól szerelem a szerelem, hogy van benne rózsaszín köd. Szerintem az inkább a fellángolásra jellemző.
Ha szerelmes vagy, akkor kivanod a másikat, ő a legjobb barátod, az eletedet is rabiznad, ha pedig meglatod vagy ragondolsz, úgy érzed, hazaertel.
Szerintem ha ezek megvannak, akkor szerelmes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!