Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek az ideálja / esete / elképzelt párja (pl. szerény tündérke) valamiért nem jött össze, és abszolút ellentétes társ iránt kezdett vonzódni (pl. bulizós instacsaj)? Ha összejött vele, hogy alakult?
Mindig is a szerény, bájos lányok jöttek be (az a csendes, jókislány típus, aki sosem csinál semmi rosszat), és így visszagondolva valamiért az elképzelés jó volt, de sosem működött...
Most lett egy új kollégám, egy tetovált, dohányzó, bulizós kiscsaj, és annak ellenére, hogy mindhárom tulajdonság eddig elfogadhatatlannak tűnt, tetszik, és valahogy vonzani kezdett ez az élet (mármint hosszú távon, összeköltözve is el tudnám képzelni).
Más is volt így?
Vannak ilyenek.
Nekem pl mindig a természetszerető, embereket kissé kerülő, külsővel csak alapszinten foglalkozó (pl semmi drága, vagy főleg divatos cucc, inkább praktikus), keveset költő pasik jöttek be. De igazábol megvolt a konkrét személy is, aki egyszerűen mindenben megfelelt (ritka, közös hobbink is van), csak nem kellettem neki.
Aztán összejöttem a totál ellentéttel, és őrülten vonzódtam hozzá. De mikor már évek múlva túl komollyá vált, akkor az egész pokollá változott, és a végén szó szerint ki kellett menekíteni tőle...
Ezek után hihetetlen módon összejöttem a "mindig is vágyottal", és azóta tényleg boldog vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!