Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna, ha a párod egy művészeti képzés keretein belül csoporttársaival élő aktot rajzolna/festene egy vele ellentétes nemű, meztelen emberről?
Álltam már akt "modellt" egy festőcsoportnak, ahogyan festő barátom is festet már rajtam kívül más meztelen nőt. Mindkét esetben tudtunk a másikról, sőt, akár le is mondtuk volna, ha nagyon zavarja, de nem tettük, mert ebben semmi rossz nincs.
Igen, meztelenül lát a másik, de ennyi. Alapvetően nem a szexualitásról szól és igényesebb helyeken vonatkoznak szabályok arra, hogy ne történhessen semmi "olyan". Általános szabály, hogy nem lehet telefonokat bevinni, nem lehet megérinteni a modellt (amikor pózba helyezkedünk, nem ők rakosgatják a végtagjainkat, hanem mondják, hogy mit hogyan hova tegyek) és nálunk volt egy olyan is, hogy mindenki csak akkor távozhat a teremből, amikor én már külön teljesen felöltöztem.
Az sose zavart/zavar, hogy a barátom néha meztelen nőket (és férfiakat) rajzol és fest. Ha zavarna, nem jöttem volna össze vele.
27/N
#5,
azért nem mindegy, hogy "szomszédék bögyös kis Icukáját" látom (Bárdi György) ruha nélkül, vagy a vasorrú bábát a Jancsi és Juliska meséből!
Nem tudom, valaki konkrétan látott-e már aktmodellt, de nem mind csinike, feszes svéd fehérnemű modell, sőt.
Engem nem zavarna, legalább tudom, hogy olyan ember, aki tisztában van az igazi emberi testekkel, nem a képünkbe tolt photoshopot hiszi valóságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!