Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek azt egy kapcsolatban, amikor ellentétes szokásaitok vannak?
Egyik vegetánus másik húsevő, egyik többször szed gyógyszereket (orvosi receptre)-másik egyáltalán szinte semmire(és fertőzheti a környezetét), egyik dohányzik-másik nem,más típusú filmeket szerettek (egyik romantikusabbakat és dokumentumfilmeket, másik szinte csak akciót és focit), egyik gyakran sportol-másik kevesebbet,stb
Köszönömk előre is a válaszokat :)
Könnyen.
1 konfliktunsunk volt. Én szeretem a rendet ő nem. Ő a kedvemért 1 kijelölt helyre trehánykodik, ahova nem nyúlok, a többi tiszta lakrészt rendben tartja.
egyik vegetáriánus másik húsevő - külön főznek 2 félét vagy mondjuk megcsinálnak valami köretet és az egyik hússal eszi a másik meg tofuval vagy ilyesmi... húslevesnél megcsinálják a zöldséglevest, aztán külön tesz bele húst a hús evő fèl... ha elmennek mondjuk vacsorázni a vegetáriánus fél olyan ételt rendel, amiben nincsen hús...
ha a náthás fèl nem akar gyógyszert szedni az teljesen érthető, a másik fèl szed sok c-vitamint, és ha mégis elkapja szed rá gyógyszert ha akar és ő is meggyógyul
a dohányzó-nem dohànyzó kérdés - ez már elég nehéz téma... a nem dohányzó felet szerintem jogosan zavarhatja, hogy a pàrja miatt büdös lesz MINDEN, és passzív dohányzásban kell élnie... szóval ezt szerintem nem igazán lehet megoldani... én mint nem dohnyzó biztosan nem kényszeríteném a párom, hogy szokjon le, vagy szívjon kevesebbet miattam, mert ez az ő döntése... viszont mivel zavarna a dolog, és ezt tudom magamról, így eleve én szemèly szerint nem kezdenék párkapcsolatba olyan emberrel, aki dohányzik...
a más típusú filmek kedvelésénél lehet találni egy közös metszetet többnyire, ami mindkét félnek tetszik, azt tudják nézni közösen, a többit meg külön-külön lehet nézni
a gyakran sportoló fél eljár sportolni, míg a másik fél elmegy soppingolni a barátnőkkel/focit nézni+sörözni a haverokkal... nem kötelező minden percet együtt tölteni, sőt... szerintem jó is néha külön programokat is szervezni, amiről aztán tudok mesélni a páromnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!