Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban jó, ha csak hétvégén 1 napra vannak együtt a felek?
???
Ez milyen kérdés?
Nyilván vannak kapcsolatok ahol nem lehetnek folyton együtt a felek. Más város, más munkahely, időbeosztás. Ez semmi problémát nem jelent, amíg nem kifelé kacsingattok, és amíg hétköznap is mindennap tartjátok telefonon, messengeren a kapcsolatot. Azonban ennek egy idő után természetesen meg kell változnia. Ez néhány hónapig, de akár néhány évig is eltarthat. Aztán ha már ismeritek egymást jöhet az összebútorozás stb.
Mi 4 és fél évig a párommal 200 km-es távkapcsiban voltunk. Heti (munka miatt rosszabb esetben volt, hogy két hét telt el két tali között) egyszer találkoztunk a két város között fél úton 8-9 órára, amikor meg mind a kettőnknek jó volt, akkor egymásnál. A hét többi napján skype-oltunk, telefonoztunk, fb-on írtunk.
Tavaly decemberben ő költözött az én városomba.
Nektek kell eldönteni, hogy jó-e vagy nem. Hogy miért csak ennyit tudtok talizni.
Ha komolyan gondolom, akkor együttélés, ga nem, akkor marad ez a gyerekes dolog.
Nyilvàn koromnàl fogva gondolom màdhogy.
De heti/2 heti randinàl kérlek ne beszélj kapcsolatról, a kapcsolat az napi szîntű.
(A szex ugyanolyan alapszükséglet mint az evés, az alvàs, szomjúsàg)
Nemrég tanultam jogi óràn, s nem tini vagyok, hanem 33 éves êdesanya és feleség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!