Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom álszentnek a nőket ezzel kapcsolatban?
Ugye van ez a cuckold téma, amikor a nő számára megengedett, hogy más pasikkal is hemperegjen.
Való életben még nem beszéltem erről nagyon senkivel meg amúgy nem is érdekel, de itt azt látom, hogy a nők jó 90%-a elutasítja, elég határozottan.
Na már most egyrészt magamból is indulok ki, de a környezetemben lévő nőket is, ha megvizsgálom akkor az jön ki, hogy kicsit olyan álszent szaga van ennek az egésznek.
Oké, azt elhiszem, hogy rögtön a kapcsolat elején, rózsaszín köd stb, nem érdekli a nőt.
Na de nehezen tudom elhinni, hogy egy 10 év után ne élne valaki a lehetőséggel.
A legtöbb kapcsolatban ilyenkor már eleve nem a legjobb a szex, így nem kis előny lenne ez a nők számára.
Ti mit gondoltok erről?
10+ év után sem érdekel a megcsalás legálisan sem.
Az a baj, hogy a férfiak, talán mert magukból indulnak ki, de férfias tulajdonságokat feltételeznek a nőkről is.
Nekem nőként a szex fontos... de nem a legfontosabb. Volt idő, hogy nem tudtunk intimen együtt lenni hónapokig, de rőhögve túléltem azt az időszakot, mert éreztem írányából a szeretet, a törődést és este ugyanúgy a karjaiban tértem nyugovóra.
Amíg lelkileg nem érzem a szakadékot a kapcsolatunkban, addig a szex minősége, mennyisége nem szempont.
Bár azt sem mondhatnám, hogy panaszkodnom kéne, mert a mai napig vannak nálunk újítások, kisérletezések. Így a kacsolatunk elején azért szexeltünk sokat, hogy felfedezzük egymás testét. Most azért szexelünk sokat, mert mindig kitalálunk valami új élményt. pl. most a tantrikus szex által kisérletezzük ki, hányféleképp lehet ujjazással gyönyört okozni. A mostani szexuális életünk sokkal jobb mint előtte volt. A testi korszak lezárult, amikor a pózok próbálgatásából állt minden. Most bevittük a lelki síkot is az életünkbe és én ezt jobban élvezem, mint előtte bármit. Van időnk, van bizalom, maximális intimitás és a másik ismerete... így nagyon ráérünk kisérletezni és új utakat felfedezni.
És most még jobban élvezem a párom, mint bármikor. Így én nem érzem azt, hogy be kéne magunkat erőszakolni egy cuckold kapcsolatba. Egyrészt, mert szexuális értelemben frusztrálna mindkettőnket. A páromat érthető okoból, engem meg azért, mert egy idegennek kell kitárulkozni, akinek én egy szexuális segédeszköz vagyok és fordítva. Másrészt, mert amíg a páromat szeretem, látom benne a férfit, érzem, hogy törődik velem addig minek bárki más?
Szerintem mi eleget teszünk a kapcsolatunkért ahhoz, hogy bőven elég legyen ő egyedül nekem.
12 év után váltunk el, több oka is volt, pl hogy nem volt már szex évek óta. De sosem tudtam volna megcsalni a férjemet, és számomra a cuckold is megcsalás! Mert én nem másra vágytam, hanem őrá, vele akartam volna megjavítani a kapcsolatot, de már nem tudtuk.
A válás után, amit én kezdeményeztem, neki szinte rögtön lett valami nője egy rövid időre, nekem még így is vagy fél évig tartott a gyászidő. Nagyon nehéz volt szabad emberként is mással kezdeni.
De ha egy férfi ilyet várna el tőlem, akkor elhagynám, mert ez azt jelenti hogy nem szeret igazán.Ha végig tudná nézni hogy mással vagyok....fúj.
Nálunk azért kevés (kevesebb) a szex, mert alacsony /csökkenő a libidóm. Nemhogy még mással is dugjak....
N
A cuckold fétis lényege nem az, hogy az asszony azzal dug, akivel akar. Ennek a lényege az, hogy egyes férfiak arra izgulnak, hogy egy másik férfi meggyalázza és magáévá teszi a "tulajdonukat". A nőkben nincs meg ez a tárgyiasítás/birtoklási vágy a férfi iránt, szóval nem is valószínű, hogy létrejön bennük ez a fajta "azt akarom hogy használja más a tulajdonomat a szemem láttára" deviancia, de oh, nehogy azt hidd, hogy az a férfi nem dug mással, akinek erre amúgy igénye lenne... Csak ebben az esetben a párja nem tud a dologról, ugye.
Ha ezért teljes egészében a nőket akarod savazni, akkor nem hiszem hogy átlátod, hogy milyen mélyen megalázó és gusztustalan is ez a felállás mindkét (mindhárom) fél részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!