Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kommunikálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kommunikálnátok, ha friss kapcsolatban kicsit túl sok lenne számotokra a párotok kedvessége, figyelmessége?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam rajta, hogy velem van-e a baj, hogy nem tudom ezt igazán elfogadni, és értékelni..Talán az is közrejátszik ebben, hogy nem volt még normális, szerető párkapcsolatom, ahol ezeket a dolgokat megélhettem volna.

Mondok egy példát, ami kicsit felviszi a vérnyomásom: beszélünk minden este telefonon, 30-40 perceket, szépen elbúcsúzkodunk a végén, jó éjszakát, szép álmokat, stb. Erre ahogy letettük, már jön messengeren az üzi, hogy szép álmokat hercegnő,jó éjszakát, szívecskés szemű smiley-ik, szívek,stb. és utána ott zakatol a fejemben, hogy miééééért???Hiszen előbb köszöntünk el, nekem az untig elég volt...És ehhez hasonló dolgokat képzeljetek el.Hozzáteszem, tényleg friss, egy hónapos kapcsolat, komoly érzések részemről még nem alakultak ki, de kötődöm és ragaszkodom hozzá, és úgy érzem, megfelelő partnerre találtam benne, mert nagyon nagyra tartom az emberi tulajdonságai alapján, a vonzalom és kémia is működik szerencsére. De egyszerűen kicsit azt érzem, hogy részemről azért alakulnak nehezebben az érzések, mert túltolja a kedveskedést, és ennyire egyértelműen odáig van értem,- ami nyilván nem baj-, de azt már tehernek élem meg, hogy ilyen nyíltan kimutatja...Mit csináljak, hogy tudnám ezt kommunikálni felé, anélkül, hogy megbántanám?

2018. szept. 30. 09:01
 1/7 A kérdező kommentje:
HOzzáteszem, egyszer már ezt jeleztem felé finoman, úgy tűnt, megértettem, de nem tartott sokáig a dolog..Legyek nyomatékosabb? Én nem azt akarom nyilván, hogy egy bunkó állat legyen, félreértés ne essék, csak hogy picit vegyen vissza ebből, mert ez sok..
2018. szept. 30. 09:07
 2/7 A kérdező kommentje:
megértette*
2018. szept. 30. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szólj neki, mert így nagyon sok lesz neked. Igy legalább lesz esélye rendezni a sorait, még időben.
2018. szept. 30. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Minden embernek eltérő igénye van a törődésre, kedveskedésre. Neked ez már túl sok, túl nyálas(hozzáteszem nekem is, falra is mászok az ilyentől, meg nem szeretem a kötelező minden esti elköszönést meg semmilyen rutinszerű dolgot, mert spontán vagyok és nem bírom elviselni a kiszámíthatóságot, nekem kell a változatosság, titokzatosság), ő viszont ezt magas szinten igényli. Megbeszélheted vele, hogy vegyen vissza, de akkor meg ő nem kapná meg egy kapcsolattól azt, amire szüksége van. Eltérőek az igényeitek, őszintén szólva nem hiszem, hogy ennek így lesz jövője.
2018. szept. 30. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Igazából ez alábbhagy, ha már biztonságban érzi magát. Az én párom eleinte minden találkozáskor ajándékot adott, de ilyen...giccseset. Neveink kezdőbetűjével nagy ronda medál, fülbevaló (nincs kilyukasztva a fülem), bögre tele szivecskékkel, nyálas idézetes hűtő mágnes, stb. :D

De amikor már eleget beszélgettünk, jobban megismertük egymást, ez csillapodott.

Elmúlik magától is... De esetleg ne nézd meg az üzenetet, ha már letettétek, mert alszol. Vagy ha megnézed ne válaszolj. Vagy csak mondd meg egyenesen, hogy zavar, úgy is imád, nem fog megsértődni.

2018. szept. 30. 09:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Őszintén mondd meg neki.

Amúgy átadhatna ebből a túlzott kedveskedésből kicsit az én fehérvári páromnak, mert jelenleg a ma reggelre ígért hívásából sem tapasztaltam semmit és már lassan dél lesz. :-(

2018. szept. 30. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért csinálja ezt a barátod mert NEM volt vagy kevés kapcsolata volt de az is hamar elment...
2018. szept. 30. 11:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!