Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hirtelen miért változik meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen miért változik meg a férfi viselkedés?

Figyelt kérdés

eddig non stop beszéltünk,ma ment ávolabbi rokonokhoz ,így én sem kerestem ő sem ....

Küldött magáról egy képet ,én pedig arról h épp mit csinálok,páran találkoztunk ,látott ott két pasit szerintem (barátnőim párjai amit szerintem nem tud...) és ugy elég furcsa stílust vett fel azóta ...kérdeztem mi a baj semmi reakció és 40+ os férfiról van szó .

tegnap 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt hiheti hogy közben te ismerkedést azokkal a férfiakkal csak nem akarja mondani.
tegnap 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Ennyiből csak tippelni lehet, túl kevés az infó.
tegnap 13:27
 3/11 A kérdező kommentje:
én is erre gyanakodtam ...
tegnap 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:
67%

Kérdezd meg ő milyen családtagokkal van utánna említsd meg hogy te a barátnőiddel és azok párjaival töltöd a napot.

1. Voltam.

tegnap 13:30
 5/11 A kérdező kommentje:

ésmég mitől lehet ?

Mikor szokott előfordúlni ?

tegnap 13:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
40+ os normális pasi megkérdezi hogy kivel vagy, ugyanis van esze! Te meg valami suttyóval jársz vagy mi?!
tegnap 13:42
 7/11 A kérdező kommentje:

azóta itt kötözködik

de nem,nem kérdezett semmit

tegnap 13:47
 8/11 anonim válasza:
39%
Uhh, te úgy beszélsz, ahogyan írsz?
tegnap 14:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Mondd már el neki hogy a barátnőiddel meg a párjaikkal voltál. Hát megeszi az ideg a pasit most.
tegnap 15:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyrészt nyíltan kène kommunikálnod felé,kikkel vagy èppen,màsrèszt nem ismered a Passat,talán ez a tuskóság tükrözi a valódi ènjèt.
tegnap 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!