Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehet jobban féltékennyé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet jobban féltékennyé tenni a ferfit ?

Figyelt kérdés

Nem szép dolog stb... nem releváns most,ezt ugy mondanám, kölcsön kenyér ...

Mivel lehet leginkább ki ugrasztani a bokórból,féltékennyé tenni egy férfit,hogy észbe kapjon és lássa mi a helyzet? (nem csak ő lenne)

dec. 26. 12:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Jesszus idióta bagázs 😂😂
dec. 26. 12:59
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Féltékennyé tenni nyilván egy másik pasival, vagy annak (vagy arra irányuló vadászatnak) a látszatával lehet.

Kérdés, hogy mit akarsz elérni, és hogy van-e értelme ennek. Mi van, ha féltékenység és hódítás helyett inkább hagyja, hogy akkor menj, akihez akarsz, te meg ottmaradsz magad?

És ha valakit féltékennyé kell tenni, hogy motivált legyen irányodban, az már régen rossz...

dec. 26. 12:59
 3/11 Noren1989 ***** válasza:
47%
Szerintem húzd meg a hajàt, mikor nem figyel!
dec. 26. 13:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak bajok...
dec. 26. 13:34
 5/11 parmi_zyklonB ***** válasza:
45%
Úgy hogy lát másik férfival, vagy tudja hogy másokkal is találkozol.
dec. 26. 15:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mosolyogj rá egy bejglire, biztos féltékeny lesz.
dec. 26. 15:47
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
Jövőre suli...?🤔🙈
dec. 26. 15:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ne folyamodj ilyen manipulációhoz, nagyon gyerekes és fordítva fog elsülni. Nőként írom, hogy magasról tojd le. Ha megbántott téged valamivel (gondolom, erről van szó?), illene elgondolkoznia a tettén, és pont attól fog észbe kapni, ha oda se bagózol, feltéve, ha tényleg szeret téged és nem csak megjátszotta az érdeklődést vagy a vonzalmat... Mert akkor édes mindegy, mit csinálsz. De legalább ez is ki fog derülni.

Mit jelent az, hogy "nem csak ő lenne"?

dec. 26. 16:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy velem ezt csinálta nemrég egy pasas (másokkal flörtölt az orrom előtt, de közben tudok róla, hogy bejottem neki🤦🏻‍♀️) és hát mondanom sem kell, hogy ezzel pont az ellenkezőjét érte el nálam, mint amit szeretett volna. Azóta kerülöm, ő meg állítólag nem érti, hogy mi a bajom... Hát, csak annyi, hogy nem szeretem a manipulatív, játszmázós, nem egyenes, nem őszinte embereket. Meg ha a másik jobban kell/tetszik, legyen azzal. Én nem egy versenyző vagyok, akinek el kell nyernie a másik kegyeit, hanem egy ember, akinek vannak érzései és megérdemli a kölcsönösséget.
dec. 26. 16:27
 10/11 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó!

Ezeket a sorokat mintha èn írtam volna!😀Teljes mértékben igazat adok neked!Ennèl kevés gyerekesebb viselkedès lètezik,ami ráadásul még fel is cseszi az agyam,úgy rendesen.

dec. 26. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!