Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy hogy komoly kapcsolatban voltál és volt egy másik ellentétes nemű akivel szerettél együtt lenni, élvezted és kerested a társaságát, de nem azért hogy megcsald a párod?
Gyengéd szálak fűznek egy másik pasihoz, aki nem a párom. A párommal lassan 8 éve alkotunk egy párt.
Ezzel a másik pasival nincsenek terveim, nem kívánom megcsalni a páromat, viszont nagyon szeretek vele lenni, imádom a társaságát. Néha szoktunk találkozni 1-1 kávéra, belemegyek, mert jó vele lenni.
Jártatok már hasonló cipőben?
Elõfordul vannak ilyen fiú barátaim a párom tud róluk és nincs semmi baj ezzel.
Ha tényleg csak barátkozol.
húh, hát ha te is bejössz a másiknak,akkor ebből azért megcsalás lesz.
Jártam már így, de jegeltem a dolgot.
Vagy otthagynám a párom, (ha olyan gondolkodású lennék) és utána kezdenék kávézni, ismerkedni a másikkal....
Én jártam így, az érzést ismerem, de nem mentem bele már randiba. (ha munkahelyen van a kávézás, az nem randi, az más, azt talán én sem tudtam volna kikerülni). az nem randi.
de abból is lehet megcsalás, ha ő is akarja, el lehet csúszni egy banánhéjjon.
Már másfél évesen sem egy, hanem 2 fiúba voltam szerelmes.
Mivel nekem ez a szerelmi adottságom, mindenkivel tudatom, akivel összejövök. És akinek ez nem tetszik, az nem jön össze velem. Igen, volt olyan, hogy menet közben beleszerettem egy másik fiúba is, és természetesen legjobban a már meglévő kedvesemmel beszéltem át ezt az érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!