Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm mindig hideg hozzám ha bújnék mindig dolga van szexről halni se akar mindig fáradt álmos és nagyon sokat alszik este 6-7-töl reggel 5-ig nem szeret sehova se menni mit csináljak? 3 éve vagyunk együtt 2-és fél éve költözőt hozzám
A helyedben megfogadnám az 5. hozzászóló tanácsát. Amikor az általad leírt tüneteket olvastam, nekem is egyből az jutott eszembe, hogy teljesen ráillenek a pajzsmirigy alulműködésre, ami nőknél jóval gyakoribb, mint férfiaknál, és sajnos sokszor évekig áll fenn diagnosztizálatlanul és kezeletlenül, mire a tünetek súlyosbodása miatt az illető végre orvoshoz fordul. (Sok más mellett tipikus velejárója a libidó akár drasztikus csökkenése, vagy súlyosabb esetben gyakorlatilag lenullázása.)
Egy sima vérvételből megállapítható, amire háziorvos is adhat beutalót, illetve az orvos nyilván tudná, hogy milyen más vizsgálatokra érdemes elküldeni a barátnődet.
Nemcsak a sok alvás a gond, bár ez a legfurcsább.
Bújást is hárítja, menni sem akar sehova.
Szerintem már nem szeret téged.
Ha valami bajom is lenne, vagy beteg lennék, akkor is egy ölelés, bújás azért telne a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!