Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon csak rosszindulat van? Feltettem két kérdést, a különböző szemszögekből. Hogy lehet, hogy ennyire ellentétes válaszokat kaptam?
Figyelt kérdés
Egyik kérdésemben, mint "ex" adtam elő egy szituációt.
A másikban, mint az "újabb nő" a férfi életében.
Hogyan lehet, hogy amikor az "exként" tettem fel a kérdést akkor mindenképp azt írtátok engem biztosan nem szeret, de amikor az "új nőként" akkor meg azt, hogy engem nem és az exet igen.
Akkor itt nincs őszinte tanácsadás, csak rosszindulatú válaszok?
2021. ápr. 3. 16:44
2/25 anonim válasza:
Ne az itt kapott tanácsok alapján próbálj életet vezetni.
3/25 anonim válasza:
A lényeg, hogy ha nő vagy, akkor bizzosan minden pasi egy farok körülötted, de majd az itteni lovagok megmutatják, milyen az igazi férfi. :D
4/25 Noren1989 válasza:
Meg mellékinfók alapjàn, a maradékot kamuzva a kérdésben amúgyis könnyű jó vàlaszt adni...
5/25 anonim válasza:
hát aki eletvezetesi tippeket var innen, az meg is erdemli
6/25 A kérdező kommentje:
Próbáltam nagyjából ugyanazt a kevés infót megadni, ugyanarról a helyzetről.
2021. ápr. 3. 16:53
7/25 A kérdező kommentje:
"hát aki eletvezetesi tippeket var innen, az meg is erdemli"
Azért nyilván nem erről van szó. Csak azért írják ki ide emberek a gondjaikat, hogy idegen külső szemlélőktől is kapjanak véleményt.
De mi ertelme, ha mindenképpen "én" a "kérdező" vagyok savazva?
2021. ápr. 3. 16:55
8/25 anonim válasza:
7, én általában megpróbálok objektíven és érdemben válaszolni. Le is vagyok pontozva . XD
9/25 anonim válasza:
Belinkeled a két kérdést? Had válaszoljak már rá. :p
10/25 anonim válasza:
Mivel nő vagy így szeretnék az emberek, hogy szingli maradj így van még egy plusz szabad nő. aki remélhetőleg nem dagadt nem ronda és nem retardált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!