Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon csak rosszindulat van? Feltettem két kérdést, a különböző szemszögekből. Hogy lehet, hogy ennyire ellentétes válaszokat kaptam?
Egyik kérdésemben, mint "ex" adtam elő egy szituációt.
A másikban, mint az "újabb nő" a férfi életében.
Hogyan lehet, hogy amikor az "exként" tettem fel a kérdést akkor mindenképp azt írtátok engem biztosan nem szeret, de amikor az "új nőként" akkor meg azt, hogy engem nem és az exet igen.
Akkor itt nincs őszinte tanácsadás, csak rosszindulatú válaszok?
Én is tettem fel már kérdést a magam, az új pár és az exem helyében is. Egyik sem volt manipulatív, mindenhol a tényeket közöltem. Mind a 3 nézőpont alatt ugyanazokat a kommenteket kaptam. Mármint, mind a 3 kérdés alatt megkaptam, hogy az új pár csak pótlék.
Sokkal előrébb nem lettem vele, de megnyugtattam magam, hogy nem én vagyok a hülye, hanem olyan emberek is így látják a helyzetet, akik kívülállók. Ez egy anonim oldal, mindenki azt kérdez, amit akar. Attól, hogy a kérdező is 2 nézőpontot is megvizsgált, még nem "kamu" a története.
Az első kérdésedre nem válaszoltam, a másodikra igen. Mégpedig azzal, hogy az ex iránt vannak érzései.
Az első kérdésed is arra utal, hogy szakítás után azt sem tudta, mit kezdjen magával, így elkezdett csajozgatni, mert kapcsolatfüggő.
Az viszont, hogy vannak feléd még érzései, messze nem elég egy jól működő kapcsolathoz. Egy biztos pontnak tart, talán a maga módján szeret is, de ha talál jobbat, lépni fog. Sajnos.
Megnéztem a kérdéseket, én egyikre se válaszoltam, ezért most megteszem. A fickó egyiket se szereti, csak magát. Ez nagyjából igaz az összes ilyen szitura.
A mostani kérdésedre: Sokan akkor válaszolnak, ha érzelmileg érintettek. Ezért amikor te vagy az ex, több olyan válaszol, aki ilyen helyzetben új csaj éppen. Magát is nyugtatja azzal, hogy a pasija nem megy vissza az exéhez/ha visszament se szereti stb. És fordítva. Szóval objektív válaszokat nem nagyon fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!