Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy össze akartatok jönni egy munkatársatokkal, és egy másik, akit lekoptattatok régebben, elkezdett rosszindulatból, irigységből hülyeségeket beszélni rólatok a kiszemelteteknek, hogy lebeszélje őt a kapcsolatról?
Ezt mondanám neki, akivel kavarni akarnék..-
SZia. Hallodtam, hogy negatív véleményeket alkot valaki rólam neked, de engem nem érdekel az, hogy miért mond neked hazugságokat, de ha neked fontosabb az, hogy mások , mint mondanak rólam, mnit az, hogy megismerj és megtapasztald, hogy tényleg hazugság, akkor ne várd el tőlem, hogy bármi véleményed érdekelni fog mert úgy fogom tudni , hogy téged külső személyek befolyásolnak és nekem saját gondolkodású személy kellene...
vagy ilyesmicsak át költve milyen szinten vagytok már az ismerkedéanek
Ha a munkatársad elhiszi, akkor jobb, ha nem keresed vele a kapcsolatot.
Ez is egy próbakő, hogy lehet -e közöd hozzá.
Ha más lesújtó véleménye alapján ítél meg téged, akkor mit kereshetne az életedben? Neked nincs miért magyarázkodnod.
Főleg olyan szinten, hogy : "ha valaki ezt meg ezt pletykálja rólam, az nem igaz".
Ez primitívség lenne.
Akivel barátkozni akarsz, veszi a fáradságot, hogy téged a magad valójában megismerjen, vagy nincs semmi értelme.
Nagyjából egyetértek a #2-essel.
A munkahelyi pletykák ostobaságok. Elhiheti őket az ember, de komolyan venni és arra alapozni sosem szabad, csak ha személyesen is meggyőződtünk a másik ember jellemét illetően.
Ha a neked tetsző férfi elhisz rólad bármilyen rosszindulatú pletykát, akkor vagy ostoba, vagy nagyon naiv. Egyik esetben sincs rá szükséged.
Te csak viselkedj normálisan mindenkivel, ahogy szoktál, és ha a neked tetsző munkatársad rákérdez az pletykák igazságtartalmára, visszakérdezhetsz, hogy ő mit gondol róla az alapján, ahogy megismert téged.
Még csak szidni sem érdemes a rosszindulatú kollégádat, az kicsinyes dolog, rossz színben tüntetne fel téged, de ebben a szituációban a tied az erkölcsi fölény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!