Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnem kéne, hogy most közli a férjel? Azt mondja most csapodtak le benne a dolgok. És úgy erzi rajta átlehet taposni és gázolni. Vele mondent meglehet tenni és ezért akarja elmondani.
Barátommal egy darabig csak szexuális kapcsolatban voltunk. Ugyan megbezseltük mással nem leszünk de ő ezt megszegete, egy házas kolléganője szeretője lett. Aki hitegette, hogy elválik. (Közbe köztünk vége lett) Aztán egy idő után úgy döntöttünk megpróbaljuk új lappal egy normális kapcsolatként.
Közben kiderült a csajnak aboruszta volt valószínű a páromtól(ezt utólag tudta meg a párom is, én nem zárom ki azt sem, hogy kitalálta a csaj de lehet igazat mond)
Eltel azóta , hogy ez kiderült 2 hónap. És most mondta a párom, hogy beszélni fog a férjével és kitálal.
Ne legyen az a csajba, hogy bárkivel bármit megtehet kövrtkezmény nélkül.
Ez szerintetek "normális"?
Nekem megfordult a fejemben , hogy esetleg akarna valamit a csajtól vagy még érez iránta valamit azért akar bosszút állni.
Ti mot gondoltok?
Azt gondolom, hogy ő inkább maradt volna a másik nővel, csak az kidobta.
Te pedig jó leszel szamárnak.
Azt csodálom, hogy visszafogadtad, és a párodnak nevezed. Semmi közöd a dolgaihoz.
A helyedben nem bíznék benne, és nem lennék vele.
Most önként megvereti magát?
Alap hogy nem a nő d.gta meg őt hanem ő a feleséget..
Amugy szerintem se a párod bocsi, hanem csak asszisztálsz az elfuserált életéhez.
De akkor le akar pacsizni a férjjel, vagy mi a sz.rt akar tőle? Neki sírni a vállán?(képletesen)
Nem ugy néz ki mintha ő zárta volna le elvégre most is lohol a nyakukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!