Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ezt elmondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt elmondani sértés nélkül?

Figyelt kérdés
Az olyan dolgokat amik számunkra nem tetszenek a párunkban.
júl. 17. 22:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Miert kell ilyenrol beszelni?
júl. 17. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem tetszik?
júl. 17. 22:44
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom mire gondolhatsz.

De pl eddig nekem ha vmi nem tetszett simán példát mutatok es valahogy automatikusan hangolodnak rám a kapcsolatban es veszik át a szokásaim néha egyfajta tudattalan alkalmazkodás is van, természet adta ill magátol jövő egymashoz csiszolodás talán ez.

Ha rutinról szokásokról vagy ápoltságról vagy egészségről táplalkozásrol életmódról vagy ilyenekrol van szó hogy nem tetszik.

Habár pl az hogy a másik tv n alszik el én meg nem tudok tv n elaludni, ez megváltoztathatatlan maradt azbegyiknél.

Másikkal lefekvéskor simán ki lehetett kapcsolni. A tobbivel tv t se néztunk soha, nem is volt.

Vagy külső a baj?

júl. 17. 22:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ, mi az a dolog, mióta van meg, milyen könnyű megváltoztatni.
júl. 17. 22:57
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Miről van szó? Azért az nem úgy működik, hogy összejövök valakivel, aztán majd jól megnevelem, átformálom magamnak.
júl. 18. 00:10
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

Ő ilyen. Vagy elfogadod vagy tovább állsz. Az ember nem változik, max ideig óráig, amíg tűrtőzteti magát.

Egyébként egyik nap én is mondtam a páromnak, hogy elegem van, hogy mindig mindent elfelejt. Persze, tudja, hogy ilyen, de aznap már a sokadik felejtése volt. Bocsánatot is kértem, mert nem fog változni, helyette kompromisszum, hogy jobban megpróbálok odafigyelni én is, ő is.

júl. 18. 07:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Van, amit nem lehet elmondani sértődés nélkül. Egy kapcsolatban a konfliktusokat is fel kell vállalni és tudni kell kezelni. Ha nem megy, akkor marad a szakítás.
júl. 18. 08:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén. Ha csak mellébeszélsz, azzal nem érsz el semmit. Vannak dolgok amiket nem lehet szépen tálalni, csak a nyers valóságában. Ezt fel kell vállalni.
júl. 18. 09:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugye nem az van, hogy összejöttél valakivel találomra, és most magadra alakítanád?
júl. 18. 10:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi az ami nem tetszik benne?
júl. 18. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!