Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi sérteget egy nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi sérteget egy nőt, annak valójában mi a baja?

Figyelt kérdés

Azt még értem mondjuk mikor el van utasítva vki, pl munkahelyen hogy beszólnak meg köpködnek rám a pasik.

De mások miért? Pl neten ismerkedem. Tehát ismerkedem még nincs is elutasítás meg semmi. Vagy van pl spanom akivel régota csetelünk hébe hóba csak, de elvagyunk így is.

És de még ők is beszólogatnak "kóstolgatnak", sértegetnek.

Arról szól szinte az ismerkedés vagy jópár pasi, hogy magamat védem, vagy helyre rakom a másikat, határokat mutatok fel, elterelem, szinte küzdök valami alap tiszteletért.

Pedig írtam is ha baja lenne velem beszéljük meg nem értem miért ilyen. De semmi reag erre hanem elterel megkérdezi inkább mit vacsizom, vagy bedob akármi mást.

Lassan harcban állok az összes pasival.

jún. 3. 19:48
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
A kulcsszó sértés lenne..
jún. 3. 19:51
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Hát figyu, ha az összes pasival harcban állsz, akkor lehet, veled van baj...
jún. 3. 19:55
 3/17 anonim ***** válasza:
52%
1. Pedig így is van értelme :)
jún. 3. 20:13
 4/17 A kérdező kommentje:
Tekintve hogy nem is ismernek, kétlem. Ezek valamit magukkal hoznak. Így mutatkoznak be. Nem én, hanem ők mutatkoznak be.
jún. 3. 20:15
 5/17 anonim ***** válasza:
60%

Nézd, ha valakit mindenki sérteget, akkor két lehetőség van:

- vagy valóban szarul csinál valamit, ami miatt sértegetik

- vagy hiperérzékeny kis mimóza, aki bármit és mindent sértésként fog fel

Lehet választani.

jún. 3. 20:17
 6/17 anonim ***** válasza:
57%
Tudja hogy nem lenne esélye annál a nőnél, esetleg már próbálkozott is de vissza lett utasítva.
jún. 3. 20:19
 7/17 anonim ***** válasza:
54%

Na vajon mi lehet a probléma a pasikkal, mert bizti nincsen semmi gond a kérdezővel...🙄

Nem lehet, hogy veled van a gond kérdező?

jún. 3. 20:20
 8/17 A kérdező kommentje:

A munkahelyi pasik ilyenek de azt értem is mert le ia vannak oltva.

A továbbiak a netesekrol szólnak mivel ismerkedem.

Nem a barátaimról haveri körökről szonszédfiurol. Ezek egyike sem sért.

Hanem akikkel ismerkedem pl neten.

jún. 3. 20:31
 9/17 anonim ***** válasza:
60%
A kulcsszó ott van, hogy neten ismerkedsz. Ott sajnos rengeteg frusztrált, alacsony értelmi szintű, primitív ember van. Nem tudom észrevetted-e, de a társkereső oldalakat használó emberek elég nagy része igazából nem is társkeresésre használja ezeket a portálokat, hanem kb minden másra, a feszültséglevezetéstől kezdve az egónövelésen át sorolhatnám még milyen lelki bajokra.
jún. 3. 20:33
 10/17 anonim ***** válasza:
55%

"A munkahelyi pasik ilyenek de azt értem is mert le ia vannak oltva."

Ok, hát nem csodálom, hogy nem kedvelik a pasik ezt a stílust.

jún. 3. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!