Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sértően őszinte pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sértően őszinte pasival foglalkoznátok?

Figyelt kérdés

Ismerősömmel kicsit kezdünk közelebb kerülni egymáshoz. Mindig számíthatok rá, jószívű, és őszinte. Eléggé. Múltkor mentünk egy programra, elmondta az őszinte véleményét és nekem egész napra elment a kedvem. Annyira jól nem ismerem mintha barátok lennénk, de azért egy éve renszeresen beszélgetek vele. Újabban nem rejtette véka alá, hogy lehetne köztünk több is. Imponál, hogy mindig megmondja a tutit, de valahol sok is.

Ez jó, vagy rossz tulajdonság?

2022. márc. 29. 15:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha sértő, akkor nem nevezném pozitívnak. Az őszinteség egy alapvetően pozitív tulajdonság, de az már nagyon nem mindegy, hogy hogyan van tálalva.
2022. márc. 29. 15:50
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Észrevetted, hogy az emberek soha nem a jó dolgokkal kapcsolatban őszinték, hanem azzal, amivel oda lehet bökni a másiknak? És ez nem őszinteség. Sima taplóság.
2022. márc. 29. 15:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A sértés az soha nem építő jellegű hanem romboló.

Az ilyenek ónbizalmat tesznek tönkre es csak hatrafele húznak. Ha őszinte ha nem a véleménye.

2022. márc. 29. 15:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az őszinteség nem azt jelenti, hogy sértegetjük a másikat.
2022. márc. 29. 15:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szalonképesen is lehet őszintének lenni.
2022. márc. 29. 16:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az jó, ha valaki őszinte, de a megfogalmazás nagyon nem mindegy. Van aki simán csak bunkó és azzal takarózik, hogy hát ő csak őszinte volt. Negatív dolgot is el lehet mondani úgy, hogy ne legyen olyan bántó a másiknak.
2022. márc. 29. 16:04
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
ha sokszor , sűrűn csinálja az a kezdetleges leépítése a te önbizalmadnak ..aztán már véleményed se lehet egy idő után. Nekem egy nárcisztikus személynek tűnik ez a fickó.
2022. márc. 29. 16:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor mentünk egy programra, elmondta az őszinte véleményét és nekem egész napra elment a kedvem. - attól függ, mitm ondott, mert ha szr volt a program, akkor megértem őt.
2022. márc. 29. 16:47
 9/14 anonim ***** válasza:
26%

Férfiként örülnék egy őszinte nőnek. A sértő őszinteség is őszinteség. Természetesen, alig találni ilyet...

A nőkre jellemzőbb, hogy állításuk szerint szeretik az őszinteséget, aztán mégsem. Lásd a felettem lévő hozzászólásokat.

2022. márc. 29. 17:38
 10/14 anonim ***** válasza:
94%
Éles határvonal húzódik az őszinte és a bunkó paraszt között. Sajnos sokan az utóbbi kategóriát képviselik.
2022. márc. 29. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!