Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkoznátok olyan férfivel aki nem meri bevallani, hogy akar tőled valamit, csak a tetbeszéde árulja el?
1: "nem merek jobban közeledni, mert abba belehalnék"
Ja, most olvastam a hírekben, hogy egy amerikai nő belehalt a közeledésbe, mert tetszett neki egy pasi.. Ja várj! 😅 Ugyan már... 😉
______ KÉRDEZŐ !
✅ Ez a normális, viselkedés (ilyen egy NORMÁLIS PASI).
💝 Hogy a testbeszéd "BESZÉL" ami őszinte , és nem a száj - ami hazudni képes !
🖤 KÉRLEK ! Kíméld meg a srácot magadtól! És keress mást ! NEM ÉRDEMLED MEG a SRÁCOT !
Szerintem legyél őszinte... Elég tág fogalom amit írtál... Attól függ mit is akarsz te a másiktól, komoly kapcsolatot vagy csak a teste kell?! Nem mindegy mire utazol!!!!
De mindennek az alapja a, kommunikáció. Szerintem senki nem lát bele a másik vesejebe, hogy mit is akar a másik. Beszélj!!!
Hidd el így már előrébb leszel. 2 opció van... Vagy ősze jön vagy nem... De így... Nem fogsz egyről a kettőre jutni. Mennyi a csaj?
attól függ...
Lehet ő azért nem megy oda hozzád, mert nem biztos benne, hogy tetszik neked..
Pl sokszor elutasított és aztán már nem szólít le csak úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!