Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Foglalkoznátok olyan férfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalkoznátok olyan férfivel aki nem meri bevallani, hogy akar tőled valamit, csak a tetbeszéde árulja el?

Figyelt kérdés
36 éves
2022. márc. 12. 09:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

Ez két dologtól függ:

1. Alapvetően mer-e velem beszélgetni, interakcióba lépni, stb., csak mondjuk a randimeghívás jelent gondot, vagy amúgy egy sötét sarokból bámul csak és kerül a rettegéstől.

2. Engem mennyire érdekel a pasi.

2022. márc. 12. 12:38
 12/19 anonim ***** válasza:
34%

Hogy árulja el a testbeszéde? Tolja felém a farkát?

Ember vagyok, verbális kommunikációt szeretem. Nyilván nem mer beszélni, mert fél az elutasítástól, én viszont nem vagyok gondolatolvasó.

2022. márc. 12. 13:02
 13/19 anonim ***** válasza:

9# vagyok....!!!

Találkoztatok már? Baszus kicsit bővebben is meg lehetne fogalmazni lehet többet tudnánk segíteni

2022. márc. 12. 13:10
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Igen, én is úgy gondolom, hogy a testbeszéd sokkal őszintébb, mint a szavak.
2022. márc. 12. 13:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Bármennyire is kölcsönös, ha nem lépsz, előbb- utóbb feladja a reményt. Azt fogja gondolni, ő gondolta túl.

Tapasztalat sajnos. Épp ezt élem. Lépj!

2022. márc. 12. 16:10
 16/19 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Miért nem mersz lépni?

2022. márc. 12. 16:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Azt akartam még kérdezni, hogy a testbeszéd nálad mit jelent? Biztos, hogy kimutatod?

Segíteni szeretnék. Mesélj egy pár dolgot, mert így nehéz. Csak általánosságban, hogyan közeledsz hozzá? Ő hány éves? Vannak partnerek mellékszereplőként?

2022. márc. 12. 16:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Idővel csalódott lennék és a csalódottság sok mindent tönkre tud ám tenni.

Ne légy butus! Max egy nemet kapsz. Ülj le vele egy nyugodt helyen egy kávéra és mondd el, amit érzel.

2022. márc. 12. 16:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy elég bátor, írd meg neki őszintén.
2022. márc. 12. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!