Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkoznátok olyan férfivel aki nem meri bevallani, hogy akar tőled valamit, csak a tetbeszéde árulja el?
Ez két dologtól függ:
1. Alapvetően mer-e velem beszélgetni, interakcióba lépni, stb., csak mondjuk a randimeghívás jelent gondot, vagy amúgy egy sötét sarokból bámul csak és kerül a rettegéstől.
2. Engem mennyire érdekel a pasi.
Hogy árulja el a testbeszéde? Tolja felém a farkát?
Ember vagyok, verbális kommunikációt szeretem. Nyilván nem mer beszélni, mert fél az elutasítástól, én viszont nem vagyok gondolatolvasó.
9# vagyok....!!!
Találkoztatok már? Baszus kicsit bővebben is meg lehetne fogalmazni lehet többet tudnánk segíteni
Szia!
Bármennyire is kölcsönös, ha nem lépsz, előbb- utóbb feladja a reményt. Azt fogja gondolni, ő gondolta túl.
Tapasztalat sajnos. Épp ezt élem. Lépj!
Kérdező!
Miért nem mersz lépni?
Azt akartam még kérdezni, hogy a testbeszéd nálad mit jelent? Biztos, hogy kimutatod?
Segíteni szeretnék. Mesélj egy pár dolgot, mert így nehéz. Csak általánosságban, hogyan közeledsz hozzá? Ő hány éves? Vannak partnerek mellékszereplőként?
Idővel csalódott lennék és a csalódottság sok mindent tönkre tud ám tenni.
Ne légy butus! Max egy nemet kapsz. Ülj le vele egy nyugodt helyen egy kávéra és mondd el, amit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!