Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Most akkor többet akar, mint csupán szex? Foglalkoznátok ennyit egy lánnyal, ha csak azt akarnátok?
Van egy srác (24),kicsit több,mint 1 hónapja ismerjük egymást. Egy szórakozóhelyen jött oda két haverjával hozzám és a barátnőmhöz. A lényeg az,hogy már vagy 4x voltam fent nála,"teázni" meg "filmezni". Végül csók volt,ölelkezés,egymás simogatása,mélyen a szemembe nézett. Ez volt 3 este. A negyedik alkalomkor pedig petting. Közben megtudtam,hogy a legutóbbi barátnőjét is úgy hívták,ahogy engem és pont ugyan úgy becéz,ahogy őt. Az elején mind a ketten közöltük egymással,hogy egyenlőre semmi komolyat sem szeretnénk senkitől.
Viszont elhívott vacsorázni,holnap estére,utána meg azt mondta,hogy elmehetnénk hozzá. Szexre számít ugye?
Köszönöm a normális válaszokat!
Persze, hogy szexre, és jól is teszi. Nos ha már petting volt, miért ne lehetne szex? Nem értem. Nem dedós már a srác sem. Gondolom Te se.
F25
Hát én nem tudom te hány éves vagy, de igen nyilván arra számít. Ha nem akarsz vele lefeküdni, akkor viszont inkább mond le a vacsorát is.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!