Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány betegen megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány betegen megy dolgozni, este meg a barátaihoz születésnapra, de másnap nem akar veled találkozni munka után, mert beteg, foglalkoznál vele?

Figyelt kérdés
Magamban eldöntöttem, màr csak büszkeségből sem,de kívàncsi vagyok mit mondotok. :)
2016. dec. 22. 08:14
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Azt hozzà kell tenni,hogy nem àllt el teljesen a találkozótól( tegyük àt màskorra) csal így picit hülyén jön ki. :)
2016. dec. 22. 08:17
 2/27 anonim ***** válasza:
13%
Természetesen nem. Ez azt jelenti, hogy nem érdekled, nem vagy fontos neki. Valószínűleg nem is beteg, csak nincs benne annyi gerinc, hogy elmondja, miért nem akar veled találkozni.
2016. dec. 22. 08:17
 3/27 A kérdező kommentje:
Hallottam a hangjàn 2 napja este,hogy beteg lesz ,mert felhívtam. Most is ràírtam,egyből vàlaszolt. Inkàbb szerintem rutintalan,de a lényegen nem vàltoztat... Egy kezdő jogsis is rutintalan mégsem nézik el neki ha balesetet okoz,ergo neki is leeshetne ,hogy ez így nem kóser. A lényeg ugyan az. :)
2016. dec. 22. 08:23
 4/27 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Voltam már úgy beteg, hogy muszáj volt mennem dolgozni és utána még program is volt. Dolgozni kellett mert kell az állásom és a pénz és a programot sem mondhattam le, mert iszonyú sértődés lett volna belőle. Mikor túlvoltam rajta végre, akkor örültem, hogy legalább fél napot otthon tölthetek másnap. Ha lett volna párom, valószínűleg elvártam volna tőle a megértést, hogy legalább ő ne kérje tőlem hogy továbbra is lábon hordjam ki a betegséget és értse meg, hogy pihennem kell. Neki is jobb, ha nem hulla betegen állítok oda, főleg nem ismerkedési fázisban.
2016. dec. 22. 08:26
 5/27 anonim ***** válasza:
14%
Lehet tényleg beteg, de annyira azért nem, hogy a barátokkal való bulizást kihagyja. Téged viszont "kihagyna", vagyis annyira nem vagy fontos neki mint a barátok. Szerintem ez a csajszi felejtős...
2016. dec. 22. 08:29
 6/27 A kérdező kommentje:
Utolsó. Valamilyen szinten megértelek. De az illető nekem nem a pàrom. Nem korizni hívtam, beültünk volna valahovà,kocsival mentem volna elé, vittem volna haza( nem egy trabant ,amiben a fűtés kb 0),de persze így h beteg én se szívesen talàlkoznék vele. Megis érteném,fel se venném ha nem lenne buli...viszont ha màr bulizni megy ... :) sértődés... Lassan a 30 felé nem kellene ilyeneken megsértődni( nem a Te eseted). :) Akàrhogy nézzük sztem ez nem jorrekt, legalàbb a bulit je mondta volna. :) Na de majd észreveszi magàt... :D
2016. dec. 22. 08:31
 7/27 A kérdező kommentje:
08:26nak írtam :)
2016. dec. 22. 08:32
 8/27 anonim ***** válasza:
90%

Arra nem gondolsz, h fontos neki, hogy milyen benyomást kelt benned? Ezért a legjobb formájában akar veled találkozni. Munkába kell mennie, a barátai pedig már jól ismerik.

Persze lehet lerázós szöveg is. Csak feltűnt, h ezt a lehetőséget nem vetették még fel.

2016. dec. 22. 08:35
 9/27 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez nem jelent semmit főleg ha az elején vagytok. Rosszabbodhatott is az állapota. Légy megértő vele és ha normális csaj értékelni fogja.
2016. dec. 22. 08:38
 10/27 A kérdező kommentje:

ma 08:35

Elég makacs vagyok ahhoz, hogy egy ilyen dolog ne hasson meg,mint amit leírtam. Aki akar az úgyis akarna koccanni. Esetleg hozzàtette volna h " neharagudj,de nem jó,viszont a baràtaim megsértődnének,de szeretnék veled talàlkozni,blablabla" vagy vmi hasonlót . :)

2016. dec. 22. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!