Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány betegen megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány betegen megy dolgozni, este meg a barátaihoz születésnapra, de másnap nem akar veled találkozni munka után, mert beteg, foglalkoznál vele?

Figyelt kérdés
Magamban eldöntöttem, màr csak büszkeségből sem,de kívàncsi vagyok mit mondotok. :)
2016. dec. 22. 08:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, itt egyedül te hisztizel, hogy nem tapsikol neked mindenki, hogy mennyire igazad van, elvégre az ismerkedés elején te vagy a fény az éjszakában, a csillag az égen, a nap melege, és az éltető oxigén maga: hát mit képzel a csaj, hogy dolgozni bemegy, de veled később szeretne randizni!

Igazad is van! Mondja meg a főnökének, hogy majd később megy dolgozni, most beteg, a barátja is tartsa később a szülinapját, hozzá igazodva, és akkor lesz rá energiája, hogy félhullaként vigyorogjon rád a fűtött kocsidban!

Szerintem ne foglalkozz vele, egész biztos, hogy ez a lány nálad sokkal jobb pasit érdemel!

Ha gyakran vannak ilyen csajos hisztijeid, akkor egy percig se csodálkozz azon, hogy nem te vagy nála az első helyen. :D

2016. dec. 22. 10:23
 22/27 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ennyire az elején már para, ha rögtön magyarázkodni kell. én meg sem indokoltam volna. Ha már most szorítanád a pórázt, mi lesz később?
2016. dec. 22. 10:54
 23/27 anonim ***** válasza:
89%

uuu

Te nem a majdnem randipartnerem vagy?

Hasonló történet.

Karácsonykor durva hajtás volt a munkahelyemen, minden nap 13óráztam. Finoman szólva, annak örültem esténként, hogy lyuk van a s€ggemen.

Eközben nem tudtuk összehozni az ominózus második randit. Persze ő erőltette hogy találkozzunk meló után, de így is este 11re értem haza, és legkésőbb fél hétkor kelnem kellett.

Felajánlottam, hogy napoljuk el 28.ára, az lett volna az év utolsó munkanapja nekem. közben volt a céges karácsony 27.én. Na ezen az egy napon borított bilit, hogy nekem minden fontosabb, miért nem lógom el, meg igazán kibírhattam volna valamelyik nap alvás nélkül.

Nem is tudja, de hatalmas szívességet tett nekem, ugyanis 28.án megismertem azt, aki azóta a férjem, és a gyermekeim apja.

2016. dec. 22. 11:44
 24/27 anonim ***** válasza:
83%
Hisztigép vagy. xD
2016. dec. 22. 12:19
 25/27 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, mennyire beteg a lány, és mi baja van, meg azt sem, hogy hányadik randitok lenne, de az biztos, hogy én megfázva, amikor taknyom-nyálam egybefolyik, folyamatosan köhögök, tüsszögök, a szemem vörös, és bedagadt, nem mennék el egy ismerkedős randira, és fordított esetben sem vágynék randizni egy taknyos partnerrel.

Az a duzzogás meg, ami a kérdésből lejön, hogy bezzeg dolgozni, meg a barátja születésnapjára el tud menni, a lehető legrosszabb nyitás egy induló kapcsolatban.

2016. dec. 22. 12:30
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ejtsd a csajt, valószínűleg ezzel teszed neki a legjobbat.

Dolgozni muszáj, a barátnőim szülinapjára még betegen is elmennék, max. nem maradnék sokáig, viszont egy első-második randira nem szívesen mennék el taknyos orral, fájó torokkal, és bevörösödött szemekkel, mivel szeretném a legjobb formámat hozni, és nyilván ilyen külsővel nem lennék vonzó. A barátnőim meg ismernek, láttak már ilyen ramaty állapotban, és már ne is haragudj, de azok, akiket évek óta ismerek és jóban vagyok velük, nyilván fontosabbak ilyen szempontból, mint egy félig idegen.

2016. dec. 23. 10:01
 27/27 anonim ***** válasza:
ne kombinálj hanem ugorj be hozzá egy fazék levessel és kívánj jobbulást...
2016. dec. 23. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!