Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány betegen megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány betegen megy dolgozni, este meg a barátaihoz születésnapra, de másnap nem akar veled találkozni munka után, mert beteg, foglalkoznál vele?

Figyelt kérdés
Magamban eldöntöttem, màr csak büszkeségből sem,de kívàncsi vagyok mit mondotok. :)
2016. dec. 22. 08:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehet rosszabbul? Meg amúgy is klassz élmény lenne bármit csinálni, ha "haldoklik" éppen. Én nem akadnék ki a másik fél helyében, valószínűleg az előtte való nap betett neki, otthon kellett volna feküdnie, hogy jobban legyen, nem ezt választotta és most kényszerpihenőn van.
2016. dec. 22. 08:44
 12/27 anonim ***** válasza:
9%

Majdnem biztos, hogy ejteném a csajt.

Talán ha meg tudná magyarázni és őszintének tűnne, akkor adnék neki egy esélyt, talán.

2016. dec. 22. 08:47
 13/27 A kérdező kommentje:

ma 08:44

Se a buli,se semmi nem ment még ma le :)

2016. dec. 22. 08:51
 14/27 anonim ***** válasza:
89%
Karacsony elott ilyen kicsivel beteget jelenteni eleg rizikos, egyes helyeken az allasaba is kerulhet siman (ezzel kb. mindenki tisztaban van, aki valaha kilepett a varazslatos magyar munkaeropiacra), a barat szulinapja pedig teljesen mas teszta (nekem is van olyan baratnom, akiert meg haldokolva is elkusznek, hogy megunnepeljuk), mint egy mar most gyakorin hisztizo esetleg randipartnere. Egy-ket nap fekves (mert ha beteg vagy, akkor hiaba akarnal te barhova is beulni, meg hiaba mondogatod, hogy van futes a kocsidban. Remek. Csak betegsegkor plane, ha elotte megeroltetted magad munkaval, jarkalassal akkor az ember fekudni akar, hogy nyugodtan fajhasson a feje, fujhassa az orrat, teazhasson es pihenhessen, nem pedig arra vagyik, hogy egy felismeretlennel ucsorogjon valahol, mikozben szethuzza a hurut az arcureget. Meg akkor sem, ha az illetonek van futes a kocsijaban).
2016. dec. 22. 08:59
 15/27 anonim ***** válasza:
94%

Ha jól értem, még az első randi nem volt meg, ez lenne az, és te már most azon lovagolsz, hogy vajon hol állsz a rangsorban, ki fontosabb nálad, miért nem te vagy az első, és ezerrel keresed a hibákat.

Mint egy hisztis, 17 éves kis picha.

Ha ezért besértődsz, és úgy döntesz, hogy nem foglalkozol a csajjal, akkor én úgy gondolom, hogy ezzel teszed neki a legjobbat valóban. Ő nem fog veszíteni semmit!

Most komolyan, hol a fenében éltek ti, hogy még első randi se volt, csak írogatnak egymásnak valami társkeresőn, és itt kattogtok, hogy nem fontos a csajnak, mert a barátait előrébb helyezi?!

Jó hogy már azt nem írjátok, hogy dobja el a barátokat, családot, rúgassa ki magát, és a randi legyen életében az első, egy vadidegennel! Szánalmas... aztán meg ti sírtok, hogy milyenek a nők...

2016. dec. 22. 09:01
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem tetszik egy fiu, akkor betegen nem akarnék vele találkozni, mert vörös az orrom, taknyos vagyok, fáj a fejem, rondának érzem olyankor magam és izzadok is, félnék hogy büdös vagyok. Tehát én bemennék dolgozni is, barátnőimmel szülinapoznék is, de randira nem mennék, mert rondának, csapzottnak,izzadtnak érzem magam. Ugyhogy várd ki hogy meggyógyuljon és addig éreztesd vele, hogy megvárod, kuldj át neki valami szép számot, vagy szép képeket..
2016. dec. 22. 09:02
 17/27 A kérdező kommentje:

14 igazad van...logikus... Egy talàlkozó,egy meleg helyen jobban leamortizàlja a testet,mint egy buli mi? :D

15. Honnan veszed, hogy nem volt egy talàlkozó sem? Írta valaki egyàltalàn? :)Meg azt,hogy rúgassa ki magàt,dobja el a csalàdot,stbt? :)A szànalmas meg nem mi vagyunk. Az ami szànalmas szerinted nem màs,mint önérzet.Mert ha màr valaki nem olyan pincsi kutyus,mint 1-2 szàmodra ideàlis férfi, az egyből szànalmas mi? :) szerencsére nem minden leànyzó olyan,mijt te , ez a vàlaszokból is làtszik... :)

2016. dec. 22. 09:12
 18/27 anonim ***** válasza:
90%
Kerdezo, vannak itt bajok... es nem a lany betegsegevel. Ha ilyen frusztracioid vannak a noktol, akkor inkabb ne ismerkedj veluk. Mindket felnek jobb ugy.
2016. dec. 22. 09:17
 19/27 A kérdező kommentje:
Làtom 1-2töket elkapott a hisztiroham,de nem baj elbézzük! :D A többieknek meg köszi az értepmes vàlaszt. :)
2016. dec. 22. 09:20
 20/27 anonim ***** válasza:
86%
18. kommenttel ertek egyet. (Total nyugostan,miert lennek ettol hisztis, semmi kozom hozza...)
2016. dec. 22. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!