Jogosult vagyok-e Angliában, külföldi munkavállalóként olyan utazási kedvezményt biztosító kártya igénylésére, mint itthon a Mák kártya ( amivel távolságira 90%-os kedvezményt kapok, a helyi közlekedés pedig díjmentes) (tartósan beteg vagyok)?
Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 19:23
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem. Nem is hallottam még ilyesmi kedvezményekről odakint. A MÁK kártya pedig az emelt családi pótlékot igazolja, szóval azt se kapod túl sok időre.
2/6 anonim válasza:
Nem. Itt, Angliában a nyugdíjasok, diákok, munkanélküliek veterán vagy leszázalékolt katonák is maximum 33% kedvezményt kapnak. Egy nyugati országról nem tudok, ahol annyi mindenki kap irtózatos méretű utazási kedvezményt, mint otthon. De hát tudjuk, Magyarországon jobban teljesít, biztos ki tudják az otthoniak termelni.
3/6 anonim válasza:
"Itt, Angliában a nyugdíjasok, diákok, munkanélküliek veterán vagy leszázalékolt katonák is maximum 33% kedvezményt kapnak"
Ez nem igaz, Londonban például azt hiszem 60 év felett ingyenes a tömegközlekedés.
4/6 anonim válasza:
"Ez nem igaz, Londonban például azt hiszem 60 év felett ingyenes a tömegközlekedés."
Nem ingyenes! Ingyenességről nem hallottam kelet európán kívül! De magad is megnézheted kinek mi jár. [link]
5/6 anonim válasza:
5-10 év közötti gyerekeknek ingyenes a tömegközlekedés Londonban, ha utazik velük felnőtt! Jobcentre papírral rendelkezők, tehát a munkanélkülieknek van némi kedvezmény, illetve nyugdíjasoknak van 33%, ha csúcsidőn kívül utaznak és van kedvezményes kártyájuk
De itt minden infó itt van: [link]
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!