Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok/nők! Nem éreznetek megalazonak, ha egy férfi nem tudná eldonteni, mit akar, a párja és közted hezitalna? Foglalkoznal vele, ha igen, mennyi időt kapna, vagy lezárnad rövidre?
Rákérdeznék konkrétan. Ha nem ad egyértelmű választ, még egyszer megpróbálnám kicsit máshogy megközelítve, ha akkor sem, akkor lezárnám a kapcsolatot.
Ilyenekre egy-két hétnél többet nem pocsékolok az életemből.
Igen, 1. mert megalázó, ha igazán szeretne, tudna dönteni
2. halad az idő, kihagyhatom a lehetőséget az Igazira
átéltem, 1 éven át baszakodott köztünk... csúnya vége lett.
hülye voltam, hogy belementem egyáltalán.
Attól függ, hogy mióta van a párjával. Ha hosszú évek óta, akkor felejtős, mert úgysem fogja ott hagyni, csak kalandozik mellette. Persze neked előadja a hattyú halálát, hogy milyen rossz ez így neki és szegény ő és blabla...de ez is a játék része.
ha viszonylag friss kapcsolat, maximum pár hónapos, úgy egy hetet várnék. hogy addig rendezze a szakítást és a dolgaikat.
Ha a PÁRJA és köztem hezitálna? :D Te normális vagy?
Akkor nem azért zárnám le, mert nem tudna dönteni, hanem azért, mert egy gerinctelen féreg. :D
ha én is ilyen helyzetben vagyok, akkor nem
egyébként nem foglalkoznék ilyen pasival
Ha elkezdene megkörnyékezni egy foglalt pasi, még mielőtt elkezenék foglalkozni vele, választania kell. Tehát ha nekiáll flörtölgetni, és megpróbál rámmozdulni vagy randira hív, abban a percben megkérdezem, hogy a párja vagy én. Ha tényleg már a végét járják a párjával, nem működik, és megtetszettem neki, akkor szakítson és utána lehet szó arról hogy randi-puszi-szex-miegyéb. Ha nem akar szakítani, vagy 1-2 hétnél tovább hezitál, akkor kuka. Ha megígéri hogy szakít, de most épp nem mert külföldön van az asszony, vagy nehéz időszaka van, vagy akármi, akkor megvárjuk amíg alkalmas lesz. A harmadik ilyen kifogásnál kuka.
Ezalól egy kivétel van, ha nem akarok tartós kapcsolatot a pasastól, éa a nője által is megerősítetten (!!!) nyitott kapcsolatban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!