Hogy hogyan lehetnék “állat, természet védő”? mármint úgy értem mint akik pl a nature geography-nál dolgoznak és hasonló ilyesfajta természet védéssel foglalkoznak? Akár Magyarországon akár külföldön.
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 10:48
1/9 anonim válasza:
Én mondjuk természetvédelmi mérnöknek tanultam, ezzel és kapcsolatokkal el lehet helyezkedni ilyen területen.
2/9 anonim válasza:
Nem kell hozzá hivatásosnak lenned, magánemberként is tehetsz érte sokat, vagy csatlakozz civil szervezetekhez, legismertebb a Greenpeace.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen
2021. dec. 26. 08:29
4/9 A kérdező kommentje:
Tud valaki még hasonló helyeket/ szervezeteket ?
2022. jan. 7. 15:09
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Szeretnék majd egyszer valami ilyesmibe elhelyezkedni
2022. jan. 7. 15:51
7/9 anonim válasza:
van egy öko-olvasókör a facebookon, ott is lehet okosodni :-)
8/9 anonim válasza:
Keress egy számodra szimpatikus civil szervezetet és írj nekik, hogy szeretnél náluk önkénteskedni. Ha beválsz, és lesz náluk munkalehetőség, akkor lehet, hogy ezt munkaként is tudod végezni.
Olvass Gyulai Ivánt!
Ha van kedves írj, és akkor tudunk erről beszélni, régebben én is voltam ilyenekben kicsit, meg a téma érdekel, segítek, ha tudok.
(50f)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!