Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Liberális állatvédők, ilyenkor...

Liberális állatvédők, ilyenkor mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=PxH9LKNP9zQ

Mert ugye a sok libsi mindig nácizza őket.

tegnap 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
tegnap 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Attól még nácik maradnak! 😁
tegnap 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Miért lennének nácik?
tegnap 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Ha állatok védelmében cselekednek akkor tőlem okés, a sok állatkínzó meg is érdemli a kínt. Az emberi életedet meg feldughatod a seggedbe egyeske.
tegnap 18:02
 5/7 anonim válasza:
74%

Hogy lehet valaki liberális állatvédő??

Engem nem érdekel a betyársereg, különösebb véleményem sincs róla, de mondjuk egy náci / katolikus / filantróp / zsidó / eszkimó vagy busman is menthet állatot. Attól még náci / katolikus / filantróp / zsidó / eszkimó vagy busman marad.

Vagy például nagyon buta emberek is tehetnek fel álkérdéseket az interneten.

tegnap 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
4-es vagyok: Kérdező én lipsinek tartom magam, hazafinak kevésbé, de utálom a C-t. Sosem náciztam a betyársereget mert SZERINTEM nem nácizmus, hanem jogos a félelem egy bizonyos be illeszkedni nem tudó réteg ellen. Ha ők is tudnak állatvédők lenni, mint én, akkor legalább van egy közös pontunk.
tegnap 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha már szóba kerültek a nácik: Az elsők között voltak abban, hogy állatvédelmi törvényt hoztak. Ez nagyon rokonszenves dolog, egyet is értek velük, de ettől még amit fajvédelem címszó alatt műveltek, ahhoz nem kell liberálisnak lenni, hogy elborzassza az embert. Ez nem azt jelenti, hogy az állatvédelem náci dolog, csak azt, hogy egy állatvédő is lehet náci. Meg liberális vagy konzervatív vagy komcsi vagy bármi.
tegnap 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!