Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vennétek ezt kicsit sértésnek?
Az emberek nagyon gyakran a saját bajukat vetítik ki a másikra.
Magamon is eszrevettem már, más kapcsán.
Gyönyörű testű párom van, aki hihetetlenül szerencsés alkat. Bármit/bármennyit eszik, nem hízik, izmos marad edzés nélkül is. Én keveset eszek, de hízékony vagyok (én is 174 centi vagyok, és most olyan 75 kiló). Fél éve úgy alakult az élet, hogy abbahagytam a rendszeres sportot, feljött 2-3 kiló. Láttam magamon, nem is tetszett, de elhessegettem. Kérdezgetni kezdtem, hogy szerinte nem vagyok-e kövér, tetszem-e neki. Mondogatta, hogy minden okés, nincs semmi baj. Aztán egy ilyen alkalommal annyit mondott, hogy hát egy picit tényleg kerekebb volt a fenekem, mikor sportoltam, és az neki nagyon tetszik. Rosszul esett, de igaza volt. Diétázom, fogyok, ő meg sokat dicsér.
Szerintem te is tudod, hogy igaza van a párodnak. 3 év, 6 kiló, még 3, megint 6? Elindult egy folyamat, ami nem tetszik neki, ezért szólt. Nem bántani akart téged, hanem szeretné, ha kívánatos maradnál neki.
164 centis nőnek nagyonis rendben van a 74kg, te meg inkább túl sovány vagy így is. Nem értelek titeket...
Mi ez a soványság mánia mostanában? A nejem 169cm 85kg és imádom így, de ha picit még hízna, az sem lenne probléma.
Felnőtt ember ne legyen már 80kg alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!