Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha a pasi azt mondja egy nőre hogy olyan feketeözvegy?( Nem sértésnek szánja.)
A pókra gondol vagy a Scarlett Johansson által megformált Bosszúállóra?
Előbbit nem igazán lehet felfogni pozitív dologként (párzás után megölik és megeszik a hímeket), utóbbit talán igen. Kérdezd meg tőle?...
*csepegtetik a pénzt. Mondván, hogy ők csak a legmagasabb szintű dolgokat veszik meg-de mivel a fazon nem ért a dolgokhoz, a közepes kategóriáju árut el lehet előtte tolni+2-300000 Ft-osnak. Igy a 100 ezres tételű árun egy ilyen nő 200 eFt-ot keres, ami a saját bankszámlájára kerül.
Ez egy régi és igen ólcsó trükk.Előszeretettel használják ezt az ilyen nők.
Szerintem olvasd el ennél a kérdésnél a 3. hozzászólást, aztán gondold át, hogy ezt a fekete özvegy kifejezést lehet-e nem negatív értelemben használni egy nőre:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Szerintem(én arra használnám), aki gyönyörő, de veszélyes. Odacsábítja a férfiakat, flörtöl, de nem lehet megbízni benne, gazdagat választ a jómódért, vagy pancsert, hogy aztán megcsalja, kidobja, érzelmileg összetörje, szóval valaki, akitől tartani kell.
Nekem valami nagyon szexi, nagyon veszélyes számító csaj ugrik be. Részben bók, de van benne rossz is bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!