Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a párotoknak vagy a másik fél párjának?
Egy nagyobbacska baráti tarsaságba járunk, kis kertibulik,néha közös kirandulások stb..
Egyik ilyen bulin enyhén ittas állapotban alámnyúlt az egyik baratnőm férje. Amikor rászóltam, hogy mit képzel, azt mondta "csak vicceltem". Ilyennel nem szoktunk viccelni. Azóta több alkalommal is volt hasonló utalása és lehet,hogy beképzelem,de többször éreztem úgy,hogy furcsán ölelget.
Mindig rászólok és kerülöm a kontaktust,de jön utánam,főleg amikor iszik is. Hangosan is szóltam már rá,de mindig elvicceli.
A fenti incidenst nem mondtam el senkinek. Nem akartam botrányt,mert szeretem a társaság többi tagját és a feleségét is barátnőmnek tekintem.
Ti elmondanátok a párotoknak vagy az illető feleségének?
Hát, ez az idióta ezzel szét is robbantja a társaságot.
Először vele beszélném meg, bulin kívül, amikor nem ittas.
Azt is, hogy nem szeretném, ha az ő felelőtlensége miatt felrobbanna a társaság.
Amúgy az ilyen primitív bunkók azt szokták hazudni, hogy speciel te kezdtél ki vele.
A társaságot, így, vagy úgy, simán felrobbantja.
4-es vagyok.
Azt tudom még tanácsolni, hogy mindig legyél a férjed és /vagy a feleségének a közvetlen közelében, hogy ne legyen rá lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!