Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanád a párodnak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanád a párodnak ha végigkínlódtál egy napot?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt, tehát nem mindenbe lát bele.

De olyankor este hív órákra is.

És pl tudja hogy ma szabin vagyok(bátorkodtam remélni hátha ráér majd, de melo van). Nyilván kérdezni fogja hogy telt.

A valóság meg az hogy kb 2 perc alatt intéztem el a hivatalos(banki)dolgaim, azután egésznapom szabad volt és én egésznap kínlódtam a pasihiánytól, meg attól hogy a szabadságom csak a bolt meg a bank, kínomban zenét hallgattam háztartást csináltam(szoc.kapcsolataim szinte nincsenek vagy akik vannak, azok nekem zavaróak csak(pl kollegák irkálnak,igy még online se mertem lenni, hogy nem dolgozunk,akkor nemár hogy a munkatársakkal kelljen egyeztetnem még szabin is..)

A nap végére szerintem be is depresszióztam. Kb meghalni lenne csak kedvem.(de ezt soha nem veszi észre, mert attól még elfecsegek bármiről, nem terhelem rá soha mivel hozzá se tud tenni soha, ill attol se lenne jobb nekem, ha ráterhelném.)

Szóval rájöttem arra a szabim alatt hogy mi a ...nak kellett megszületnem meg élni.

Most írkál mégcsak egyelore, arra nem vagyok képes még reagálni se, de hívni is fog, ez holtbiztos.

Hogy ússzam én ezt most meg? Valahogy nincs erőm ma "fecsegni" small talkozni vele.

#titkolózás #hazugságok kapcsolatban
nov. 12. 15:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Én nem tudnék olyan emberrel lenni, aki ennyire nem tudja hasznosan tölteni a szabadidejét, amíg én dolgozom. Szerintem nyugodtan beszélj vele, legalább megtudja milyen drámát csinálsz éppen a semmi miatt. Ez nem normális, ugye tudod? Neked segítség kell.
nov. 12. 15:51
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
Egyrészről lehet, nem ártana, ha őszintén beszélnél az ilyenfajta pszichés problémáidról, de lehet, hogy lapát lenne a vége. Jobb esetben az embernek vannak hobbijai, amiket egyedül is végezhet, ill. dolgozik azon, ha társ/szexfüggő és depressziós.
nov. 12. 15:53
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, te semmivel sem tudod lekötni magad, csak egy pasival???
nov. 12. 15:54
 4/23 A kérdező kommentje:

Ma speciel igen, egy pasi kellett volna, pörögni élni menni mindenhova, jókat szexelni meg stb .valahogy nem kötött le semmi más. jah nem ártott volna segítség- egy pasi:)

Most azt nwm tudom hogy ezek után beszélgessek ugy vele ahogy szoktunk, mintha mi sem történt volna? Elvégre a kinjaimmal úgyse tudna mit kezdeni csak aham meg jah meg értem. Tök felesleges beszélni is róla.

Csak nincs kedvem fecsegni amugymeg, mintha nem lenne emmmi különös.

nov. 12. 16:14
 5/23 anonim ***** válasza:
77%
Te figyelj már, ha ennyire kínlódsz attól hogy nem tudtál ma kivel D.gni, miért nem keresel magadnak valami önkéntes munkát ezekre a napokra? Tárt karokkal várnának szerintem pl bármelyik állatmenhelyen.
nov. 12. 16:55
 6/23 A kérdező kommentje:

Nem tudok az állatokon segiteni. Ezt elengwdtem.

Menhelyekre pl rengeteg takarot plédet kérnek.(njncs plédem takarom plusz koldulni se fogok ezekért csopikban. Megteszik helyettem

Ahelyett hogy a talajt felszigetelnék nekik hungarocellel vagy szalmával vagy téliesítenék a helyüket..de nem, nekik takaro kell meg pléd. Mikor még a caövesek is minimum ujsagpapiron alszanak..ezen kivul láttam szalmabálákat ahol közteruletesek összeszedték a füvet vagy lekaszálták, a szalmabálák meg ott rohadnak esőben fagyban, de most hivjam fel a pó'gármestert hogy gyűjtesse már be a menhelynek a szalmát akkor! Ez is miert nem a menhelynek jut eszébe?

Nem érzem ugy hogy én tudnék hatni a pógármesterre mint könyörgő kérincsélő magánszemély, elcégre ők az egyesület alapítvány vagy mi. Plusz vannak pályázati lehetőségek is ezek mellett is. Ugy vagyok vele aki állatokat tart, végezze felelősen a munkáját.

Igazábol ezek a dolgok, a sok tehetetlen hülye engem csak felidegesít, semmiféle másra nem motivál.

Mondjuk a pàrom sem..

nov. 12. 17:09
 7/23 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem jó lenne, ha lenne valami hobbi, amivel lekötöd magad.
nov. 12. 17:12
 8/23 A kérdező kommentje:

Nem egyforma a súlyozás.

Tedd már mélregre a hobbit, meg mondjuk egy pasit..

Vagy ha pasi vagy, tedd mérlegre az x boxot meg egy csajt.

Na melyik kéne?

nov. 12. 17:15
 9/23 anonim ***** válasza:
57%

Magamból kiindulva ez eléggé más perspektívába tenné számomra a páromat. Ha egy napot nem bírsz ki gyötrődés nélkül, az GÁZ. Azt közlöd ezzel, hogy ha nincs aki megmondja pontosan hogy mikor mit csinálj (munka) és nincs akire ráakaszkodhatsz hogy jól érezd magad (barátok/társ) akkor egyedül üres az életed, mert nincs önálló személyiséged.

Van akinek ez nagyon bejön, de van akit kiábrándít.

nov. 12. 17:20
 10/23 A kérdező kommentje:

Nyilván egy napra mit önállo személyeskedjek? Bakker ha elindulnék külföldre pl szánkózni(menni akarok Ausztriába a sípályára), már a határnál fordulhatnék vissza hogy elment a fél napom.

(Sí meg szankopályák is vannak 7-10 kmesek kivilágítva stb)

[link]

[link]

[link]

Ne tegyunk már ugy mintha 1 nap szabi alatt bárki is világot váltana meg annyira bombajó!

Nekem pasi kellett volna, vele meg a minden. És kész.

nov. 12. 17:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!