Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csinálja ezt barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt barátnőm?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt.Sajnos messze lakunk egymástól és nagyon sokat beszélgetünk facebookon.

De viszont olyanokat csinál hogy például írja hogy "pill"..Eltelik 3-4 óra még mindig nincs fent..Néha a telefont se veszi fel..Mindig eltűnik így szó nélkül, és eléggé idegesítő..Direkt csinálja szerintetek?Mert nem hiszem el hogy nem lehetne egy sms-t írni azért hogy most nem tud feljönni vagy valami...

2013. júl. 11. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy neki fontos,vagy más is van a képben.Ez a szomorú igazság.
2013. júl. 11. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok ok lehet rá pl: ki megy hogy egyen valamit de nincs otthon kenyere vagy ilyesmi elmegy vesz kenyeret és ott ahogyan sétál hazafelé meglát egy cuki kis ruha boltot ott csak ámulk bámul és bemegy felpróbál pár ruhát aztán indulna haza de elfelejtette a vajat megvenni ezért visszamegy közben összefut egy ismerőssel utána haza megy és elkezd főzni valami kaját (nem tudom miért kenyeret írtam de ez csak egy példa) elkezd sütni vagy főzni és akkor már eltelik sok idő. Ha tudnád velem mennyiszer van ilyen :DD
2013. júl. 11. 17:37
 3/7 A kérdező kommentje:

Ment a zöld mindkettőtöknek.Érzem amúgy én is, hogy nem vagyok fontos neki annyira..Én mindig szólok neki ha nem tudok felmenni épp facebookra vagy valami..

Második : Ahol ő lakik, ott nincs cuki ruha bolt és mindig mikor megkérdezem mit csinált kb ugyanazt mondja.

2013. júl. 11. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Amit a 2. leírt,nagyon cuki kis story,de ha nekem valaki fontos,akkor minimum megírom neki,hogy bocs,de most el kell mennem,majd jövök,ha időm engedi.Szerintem téged nem vesznek komolyan,lehet,hogy pluszban még át is vágnak.Első vagyok.
2013. júl. 11. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult már,hogy nem írtam neki,hogy pillanat.Eleinte nem is volt szokásom.Szóvá tette,és azóta mindig írom.Én csak elfelejtettem leírni,mert éppen akadt valami dolgom,és akkor mentem el géptől,mikor még nem írt.Hozzátenném,hogy nem órákra tűntem el,percekről beszélek.Nyilván,ha órákig nem vagyok,akkor szólok neki.Ha valaki más lenne a képben,akkor nem szólnék,mert nehéz lenne kimagyarázni.
2013. júl. 11. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
Túl sok neki a fcebook. Lehet, hogy egyszerűen nem akar egész nap a gépen lógni, hanem véletlenül van élete a valóságban is. Ha ott vagy, együtt vagytok, oké, de ha nem, akkor mást is tud csinálni, elfoglalja magát. Te viszont jól rá vagy csavarodva a gépre, mert azt hiszed az is olyan, mintha együtt lennétek. Nem muszáj minden percben kapcsolatban lenni, és nem kell tudnod minden percben, hogy hol van és mit csinál.
2013. júl. 11. 18:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, az is bajom hogy nem akar egész nap rajtam lógni.Szeretném ha minden nap rajtam akarna lógni, beszélni akarna velem minden nap.De ezek szerint nem akar beszélni velem minden nap.Szeretem ha a páromnak " csak én vagyok ".Persze,lehetnek barátai,de attól engem még nem kell elhanyagolnia.
2013. júl. 11. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!