Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem csalt terhesség előtt, alatt és után .Nem tudom mit tegyek. Jól élünk ,szép család vagyunk, nyaralunk ,sokat nevetünk , mégis folyamat újra megcsal . Boritsak mindent vagy fogadjam el, hogy legtöbb családban van ilyen…?
Figyelt kérdés
ma 17:50
1/14 anonim válasza:
Nincs ilyen a legtöbb családban. Neked kell tudnod tudsz e ezzel együtt élni.
Én nem tudtam.
3/14 anonim válasza:
Mindenhol ez van csak a többség nem tudja. Ja és nem feltétlen a pasi megy félre. 3 házas szeretőm van.
4/14 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is mindenhol ez van, ezzel tisztában vagyok
ma 18:13
5/14 anonim válasza:
Nem minden család ilyen, sőt ennyire durván csak elenyésző esetben megy a megcsalás.
De azért áruld el: mielőtt teherbe estél, semmi jele nem volt annak, hogy ilyen csapodár férfit fogtál ki? Mert terhesség előtt még könnyebb lett volna kilépni ebből.
6/14 anonim válasza:
Ne nyugtasd magad, hogy minden családban előfordul mert sokan inkább nyitott kapcsolatban vannak, vagy válnak, sőt sok esetben nincs szükségük harmadik személyre mert szeretik és kívánják egymást.
7/14 anonim válasza:
Akkor maradj vele. En kidobnam a ferjem, ha felrekurna. Te nem, de ne hidd mar azt, hogy MINDEN ferfi ezt csinalja. Dugd homokba a fejed, elvezd az anyagiakat de hogy gusztusod hogy van a ferjedhez..
8/14 anonim válasza:
Nem, nem csalja minden férfi a feleségét folyamatosan. Elhiszem, hogy jó ezzel nyugtatgatni magad, de sajnos ez nem igaz. Sajnállak, hogy ilyen helyzetben vagy. Legalább gumit húzass vele, hogy ne kaphass el minden szart a többi nőtől.
10/14 anonim válasza:
Megcsalnám én is, elmondanám neki mosolyogva, csak hogy megnézzem, hogy reagál. Aztán kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!