Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férjem csalt terhesség előtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem csalt terhesség előtt, alatt és után .Nem tudom mit tegyek. Jól élünk ,szép család vagyunk, nyaralunk ,sokat nevetünk , mégis folyamat újra megcsal . Boritsak mindent vagy fogadjam el, hogy legtöbb családban van ilyen…?

Figyelt kérdés
ma 17:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Én kirúgnám a megcsalót minden esetben, de a terhesség alatti illetve utáni megcsalás a legalja. Valószínűleg neki is mennék és 8 napon túl gyógyulna. Mert az mindenek felett megbocsáthatatlan hogy a gyereke életét veszélyezteti a k.rvái betegségeivel (az óvszert most hagyjuk, HPV, herpesz, és még sokminden elkapható, + az ilyen kinyalja a k.rvát és lesz.patja magát gumi nélkül, baromira nem számít hogy gumiban dug).

Nincs bocsánat arra hogy a terhes és a szoptató anyának visz haza valami gusztustalan nyavalyát. Remélem trollkodsz mert nem hiszem hogy ilyen ostoba lény létezik.

ma 19:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Várnék amíg a gyerek picit (legalább óvis lesz), aztán bsznám ki...közbe én is csalnám.
ma 19:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Mivaaannn??? Jó vsalád vagytok, meg sokat nevettek, nyaraltok? Te ezekszerint nem tudod mi az a család! Gondolom a facebookra pakoljátok fel az idilli képeket, miközben a négy fal között meg csak az alázás, veszekedés stb megy. Bár mondjuk egy ilyen kérdés után kötve hiszem, hogy neked eljutott a tudatodig mindaz, ami veled történik.

Tudod mit! Igazad van! Jó család vagytok! Csak így tovább!

ma 20:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Még hogy szép család, vicces egy szégyen, hazugsággal téli , képmutató család max ..
ma 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:
44%

nálunk ez úgy működött tovább h megmondtam innentől nekem is lesz szeretőm, elégre ha neki lehet nekem is lehet. egyenlőség van.

párszor leléptem kocsikázni moziba barátnőzni de azt mondtam h bocs de randim van ne várjon haza, a gyereket intézze rendesen.

érdekes mert onnantól nem csalt meg többet, mert megtapasztalta hogy milyen ha a másik oldalon van, azóta is teper értem én meg néha néha eljárok bulizni bocsi "randizni" :) csak h tudja h kellek én még másnak is :)

hozzá kell tennem h nekem nem lenne gusztusom félre kefélni egyszerűen a gondolat is taszít. de kellett valami praktika h visszavágjak és helyre tegyem

ma 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!