Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem csalt terhesség előtt, alatt és után .Nem tudom mit tegyek. Jól élünk ,szép család vagyunk, nyaralunk ,sokat nevetünk , mégis folyamat újra megcsal . Boritsak mindent vagy fogadjam el, hogy legtöbb családban van ilyen…?
Én kirúgnám a megcsalót minden esetben, de a terhesség alatti illetve utáni megcsalás a legalja. Valószínűleg neki is mennék és 8 napon túl gyógyulna. Mert az mindenek felett megbocsáthatatlan hogy a gyereke életét veszélyezteti a k.rvái betegségeivel (az óvszert most hagyjuk, HPV, herpesz, és még sokminden elkapható, + az ilyen kinyalja a k.rvát és lesz.patja magát gumi nélkül, baromira nem számít hogy gumiban dug).
Nincs bocsánat arra hogy a terhes és a szoptató anyának visz haza valami gusztustalan nyavalyát. Remélem trollkodsz mert nem hiszem hogy ilyen ostoba lény létezik.
Mivaaannn??? Jó vsalád vagytok, meg sokat nevettek, nyaraltok? Te ezekszerint nem tudod mi az a család! Gondolom a facebookra pakoljátok fel az idilli képeket, miközben a négy fal között meg csak az alázás, veszekedés stb megy. Bár mondjuk egy ilyen kérdés után kötve hiszem, hogy neked eljutott a tudatodig mindaz, ami veled történik.
Tudod mit! Igazad van! Jó család vagytok! Csak így tovább!
nálunk ez úgy működött tovább h megmondtam innentől nekem is lesz szeretőm, elégre ha neki lehet nekem is lehet. egyenlőség van.
párszor leléptem kocsikázni moziba barátnőzni de azt mondtam h bocs de randim van ne várjon haza, a gyereket intézze rendesen.
érdekes mert onnantól nem csalt meg többet, mert megtapasztalta hogy milyen ha a másik oldalon van, azóta is teper értem én meg néha néha eljárok bulizni bocsi "randizni" :) csak h tudja h kellek én még másnak is :)
hozzá kell tennem h nekem nem lenne gusztusom félre kefélni egyszerűen a gondolat is taszít. de kellett valami praktika h visszavágjak és helyre tegyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!