Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A családban van covidos. El...

A családban van covidos. El jött hozzánk,de akkor még nem tudta hogy az. Tudom, nem valószínű hogy el kapom, a párom is volt tavaly covidos, és nem kaptam el,de ha mégis, mennyire árt ez egy terhességnek? 18hetes vagyok

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Semennyire se ártana a terhességednek, max te lesz szarul.
2022. okt. 3. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Lázat csillapítani kell, mint bármilyen más vírusfertőzésnél, de egyebkent a babánál nem okoz gondot. Főleg a mostani változat már elég enyhe
2022. okt. 3. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Múlthéten voltam covidos, 25 hetesen. Semmi bajom nem lett azon kívül, hogy egy iszonyú erős náthám volt.

Ha lázad van, azt mindenképp csillapítani kell, mert az lehet veszélyes, de egyébként semmi baj nem lesz belőle.

2022. okt. 3. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

2x kaptam el a terhességem alatt a covidot.

Jól vagyunk kind a ketten :D

Ja és inkább 2 covid, mint egy influenza...

2022. okt. 3. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
A terhességnek valószínűleg nem árt. De mi pont most jövünk ki a covidból, és brutálisan betegek voltunk. Remélem ennyire nem kapod el.
2022. okt. 3. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!