Mikor mondtátok el a családban a terhességet? Pontosan hány hetesen és naposan?!
Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 09:56
1/20 anonim válasza:
Első babát 6+3.
Második babát 5+0.
2/20 A kérdező kommentje:
AZTA!!! Nem gondoltam, hogy ilyen korán már elmondja valaki! Azért kérdeztem a kérdést, mert általában a 12. hét környékén szokták, amikor elmúlt a veszélyes időszak, csak nem tudom az pontosan mikor van! De persze mindenki akkor mondja el, amikor jónak látja! :-)
2015. máj. 26. 09:59
3/20 anonim válasza:
11 het+3 naposan. Elotte volt egy missed ab-om, ezert voltunk ovatosak.
Barnazas miatt volt egy UH-m, es miutan kiderult, ezuttal minden rendben, elmondtuk nekik.
4/20 anonim válasza:
Anyósnak, sógornőmnek 6 hetesen.
Teljesen egészségesek voltunk, elsőre összejött a fiam, nem gondoltam, hogy félnem kellene a vetéléstől.
De volt vendégem, aki 6 hónaposan jött rá (sörözőben dolgoztam). Nem dicsekedtem vele mindenkinek.
5/20 anonim válasza:
Amint + lett a tesztem, elmondtam a családnak és a közeli barátaimnak mindkét terhességemnél. Ha baj történik, azt is megosztom velük, hiszen ők a hozzam legközelebb álló emberek, de szerencsére eddig minden rendben, most vagyok 7+3 hetes.
6/20 anonim válasza:
10-14 hét között
mind a 3at kb akkor
felesleges lett volna előbb ...
ha nem marad meg akkor ne sajnálgassanak már ...
8/20 anonim válasza:
Szűk családban nem láttam értelmét 12 hétig várni. Az első uh után elmondtuk.
9/20 anonim válasza:
Szülőknek pár nappal azután, ahogy kiderült.
Tágabb családnak, barátoknak a 15-20. hét között. Változó, hogy kinek, mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!