Hány hetesen mondtátok el a terhességet a szülőknek, barátoknak?
elsonel 9
most nyolc hetes vagyok, 4-5 embernek mar mondtam, de hivatalosan majd csak 9-12. hettol lesz szetkurtolve :)
Tesómnak aznap hogy pozi lett a teszt és a férjemnek is- természetesen.
Mindenki másnak később akartam, de sajna előjött egy betegségem, anyu nagyon elkezdett aggódni- így elmondtam neki, hogy nyugi- semmi gond-csak a baba csinálja. Jó is hogy elmondtam, mert a meglévő két gyerekemmel elmentünk kirándulni egyet, és anyut küldtem át a háziorvosomhoz- akivel már megbeszéltük a betegségemet és a terhességet is - szóval hozzá kültem anyut egy beutalóért, aki rögtön elmesélte anyunak, hogy a terhesség miatt az immunrendszer dolgozik... bla-bla. Szóval jó, hogy nem a dokitól tudta meg.
Barátnak 10hetesen egy közelinek mondtam meg- most vagyok 11hetes, megvárom a 12heti UH-t, hogy minden rendben van-e, utána már fűnek fának híresztelni fogom! :) Férjemmel együtt!
Boldog babavárást nektek!!
Mond anyukádnak, hogy várjom még a vásárlásokkal! Ne hamarkodja el! :) Bár biztos nagyon boldog. De egy régi babona szerint nem jelent jót.
Meg ha majd megtudjátok a baba nemét, ha akarjátok- akkor könnyebb is vásárolni neki!
:)
Azért aranyos lehet anyukád, ahogy pörög a babatémán! Az én anyukám is ilyen, pedig nem az első bébit várom, és a testvéremnek is van gyereke, tehát neki már nem az első unokája fog születni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!