Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen mondtátok el a...

Hány hetesen mondtátok el a terhességet a szülőknek, barátoknak?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 20:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
9 :)
2011. júl. 26. 20:17
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
12
2011. júl. 26. 20:22
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
5 hetesen. Nem bírtam ki, azonnal szét kürtöltem.
2011. júl. 26. 20:22
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

elsonel 9

most nyolc hetes vagyok, 4-5 embernek mar mondtam, de hivatalosan majd csak 9-12. hettol lesz szetkurtolve :)

2011. júl. 26. 20:26
 5/18 A kérdező kommentje:
Én most 5 hetes vagyok, a szülők-tesók már tudják pár napja, erre anyukám, mint akit kicseréltek volna, már vett egy kiságyat, etetőszéket, pelenkázószivacsot és néhány uniszex ruhát. :D Kicsit megijedtem, hogy jó ötlet volt-e ilyen hamar szólni, de már mindegy. :) Amúgy nagyon parázok, még csak 20 éves vagyok, babát még nem terveztünk. De nem gondolkodtunk sokat, hamar eldöntöttük, hogy megtartjuk. :)
2011. júl. 26. 20:35
 6/18 anonim ***** válasza:
95%

Tesómnak aznap hogy pozi lett a teszt és a férjemnek is- természetesen.

Mindenki másnak később akartam, de sajna előjött egy betegségem, anyu nagyon elkezdett aggódni- így elmondtam neki, hogy nyugi- semmi gond-csak a baba csinálja. Jó is hogy elmondtam, mert a meglévő két gyerekemmel elmentünk kirándulni egyet, és anyut küldtem át a háziorvosomhoz- akivel már megbeszéltük a betegségemet és a terhességet is - szóval hozzá kültem anyut egy beutalóért, aki rögtön elmesélte anyunak, hogy a terhesség miatt az immunrendszer dolgozik... bla-bla. Szóval jó, hogy nem a dokitól tudta meg.

Barátnak 10hetesen egy közelinek mondtam meg- most vagyok 11hetes, megvárom a 12heti UH-t, hogy minden rendben van-e, utána már fűnek fának híresztelni fogom! :) Férjemmel együtt!

Boldog babavárást nektek!!

Mond anyukádnak, hogy várjom még a vásárlásokkal! Ne hamarkodja el! :) Bár biztos nagyon boldog. De egy régi babona szerint nem jelent jót.

Meg ha majd megtudjátok a baba nemét, ha akarjátok- akkor könnyebb is vásárolni neki!

:)

Azért aranyos lehet anyukád, ahogy pörög a babatémán! Az én anyukám is ilyen, pedig nem az első bébit várom, és a testvéremnek is van gyereke, tehát neki már nem az első unokája fog születni. :)

2011. júl. 26. 20:51
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Pedig annyira féltem bevallani neki, még másfél évem van a fősuliból. Először ledermedt, csillogott a szeme, azt hittem elsírja magát, erre kinyögött egy o-t, meg hogy mit csinálunk. :D Utána eltelt egy kis idő, és azóta is pörög a témán, annyira örül, első unoka lesz. :D De ráérne fél év múlva vásárolgatni. :) Neked is boldog babavárást!
2011. júl. 26. 20:59
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
miután voltunk dokinál,6 hetesen
2011. júl. 26. 20:59
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szülőknek 12, barátoknak, egyéb ismerősöknek ezután, ahogy találkoztunk!
2011. júl. 26. 21:24
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
8 hetesen
2011. júl. 26. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!