5 hetes terhességet még nem mutat ki az ultrahang?
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 20:30
1/4 anonim válasza:
De azt már mindenképpen látni kellene. Biztos, hogy 5 hetes? Esetleg lehet, hogy később fogant és mondjuk csak 3 hetes. Azt még nem látni.
2/4 anonim válasza:
Én mikor először mentem dokihoz, 3-4hetes terhes voltam, 6mm petezsákkal. Rá két hétre már szívhang is volt:))
3/4 anonim válasza:
A terhességet már kimutatja (hacsak nem egy ősrégi UH készülék), de még nincsen szívhang.
Én első terhességgel 5+3, másodikkal 5+ 2 voltam, mindkétszer volt már petezsák.
4/4 Atroposz válasza:
Van újra Czeizel Endre műsor szombatonként, miszerint minél hamarabb mész orvoshoz annál jobb.Csak hát nem mindegyik orvos gondolkodik így. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!