Lehetek terhes szerintetek ha a hüvelyi ultrahang nem mutat terhességet?
Két hete folyamatosan megvan a vérzésem. Hányingerem van ezért elmentem ma nőgyógyászhoz reggel, tapintásra azt mondta terhes vagyok. Vissza kellett mennem délután hüvelyi UH-ra. Kb. egy percet vizsgált és azt mondta, hogy nem lát semmi terhességre utaló jelet. Holnap le kell adnom vizeletet a laborba.
Még soha nem volt hüvelyi UH vizsgálatom... Normális hogy kb egy percig (lehet még annyi se) vizsgált? Mennyire valós az eredmény? 100%-os?
Válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Hogy érted, hogy alaposabban megvizsgálni? Tapintásra az vagyok, UH szerint nem...érdekes. Mit lehetne még? Holnap reggel megyek laborba, hétfőn lesz eredmény. Az már a "nagyon kis terhességet" is kimutatja?
Nem teszteltem...kéne? Vagy most már várjam meg a labort?
Úgy értem, hogy ha nem lát semmit, akkor sokáig keresi, hátha máshol van. Én csináltam volna előbb tesztet, mielőtt orvoshoz megyek. Egyébként úgy vettem ki a kérdésedből, hogy neked is az a gondod, hogy rövid idig nézett uh-on...
Bármi lehet, korai terhesség, korai vetélés, méhenkívüli...sok dolog miatt előfordul, hogy nem látni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!