Hány hetesen mondtátok el a terhességet a szülőknek, barátoknak?
Az elsőnél elkövettem azt a hibát, hogy szétkürtöltem mindenkinek miután UH-n látszott a szívműködés. Persze nálunk is mindenki ezerrel elkezdett bevásárolni babaruhákból meg ilyesmikből. 9 hetesen kiderült, hogy elhalt a terhesség, kissé sz*r volt elpakolni a babacuccokat... Szóval nem ajánlom, hogy az első pár héten elújságoljátok a fél világnak.
Most megint terhes vagyok, de az tuti hogy a 12. hétig senkinek nem mondjuk el.
Akinek azt is elmondanám, ha baj van a babával,esetleg elveszítenénk, annak a 12.hét előtt, ahogy kijött rá a lépés.(tehát szűk család, legjobb barátok)
Mindenki másnak 12.hét után, akinek meg nem akarom az orrára kötni, az majd a pocakomat egyszer csak észreveszi :)
1: 13-15 hetesen szülőknek, 16-18 hetesen másoknak
2: 18 hetesen szülőknek és másoknak
Van valami fura szokásom, önkéntelenül letagadom, hogy terhes vagyok. Ha rajtam múlna, csak szüléskor tudná meg mindenki, pechemre hamarabb is látszik:)
Pedig mindezek ellenére imádok terhes lenni, csak nem hiányoznak a felesleges beszólások.
Az első perctől kezdve tudták szüleimnél lakunk a férjemmel.
Mindenki nagyon várja a kis trónörököst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!