Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi nehezebb ? Megcsalni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi nehezebb ? Megcsalni vagy őszintén bevallani, hogy megcsaltad?

Figyelt kérdés

Miért folyamodik valaki ahhoz, hogy eltitkolja?

Mi húzódhat mögötte?

febr. 4. 07:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nehéz bevallani? (Páromnál pénzügyi érdek is meghúzódik. Nem vagyok aranyásó típus és így nehezen válik meg tőlem. Pedig érzelmileg nagyon megcsal.)
febr. 4. 07:35
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Elég egyértelmű.Megtenni élvezetesebb mint be is vallani.És csak ez motíválja a csalókat, az élvezet a saját maguk számára.Én nem hiszek az őszinte megbánásban.És fél évszázad alatt nem is láttam erre meggyőző példát.

Az eltitkolás is egyértelmű miért történt.Saját önző érdekből.Minden kell neki és erről nem akar lemondani.

És az is szép még, hogy a csaló szerint minden és mindenki hibás azért, mert ő bedugta vagy szétrakta másnak, csak ő nem.Ő ártatlan, kizárólag a megcsalt a hibás.Az önkritika teljes hiánya.

A látszólagos önkritika amit egyesek próbálnak gyakorolni a tettük miatt, az is csak színjáték érdekből, hogy minden megmaradjon számukra.

febr. 4. 07:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Megtenni szerintem könnyebb, mint szembe nézni a következményekkel.

Így van ez mindennél is, lásd lopás, hazugság.

febr. 4. 08:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan bevallani nehezebb, nem is értem a kérdést.
febr. 4. 08:28
 5/11 anonim ***** válasza:
47%

4

Nem feltétlen. Sokan megkönnyebbülnek ha vallanak, és nem mindenki csal könnyedén.

febr. 4. 09:07
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem kéne csalni és akkor nem kéne ilyeneket gondolkodni...
febr. 4. 09:32
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Miert csalod meg? Van szad, tudsz vele beszelni hogy mi a nem jo neked. Ezert tart itt a tarsadalom, mert nem megszerezni kell egy not, ferfit, hamem megtartani!
febr. 4. 09:38
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Ha megtenni nehéz lenne, nem tenné meg senki. Pont az a lényeg, hogy megtenni könnyű és élvezetes, a következményei nehezek és fájdalmasak.

Az eltitkolásnak célja, hogy az öröm is meglegyen, és a következmény is elmaradjon. Csak hát ez meg 19-re lapot húzni, mert a hazugság is felkerül a listára, ami szerintem rosszabb, mint félrelépni.

febr. 4. 11:18
 9/11 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem az utóbbi. Sok ember fél, hogy az új partnerrel korántsem működne a kapcsolat, erre tudok gondolni. Mindenesetre jellemtelenség félrelépni.
febr. 4. 12:20
 10/11 anonim ***** válasza:
31%

Előre sejtem mit fogok kapni - olyan ez a csoport, mint Facén az "asszonysutyorgó". Egyesek vérben forgó szemmel várják mikor lehet valakibe beletaposni, mikor lehet valakit atomjaira szétalázni, miközben egyénként az empátia tökéletes hinyát tárják a világ elé és miközben olvasod a kommenteket rájössz: az azokat a sorokat szülő nők megérdemlik a sorsukat, minden szenvedésüket.

Na a válasz a kérdésre. Nem vagyok egy egoista barom, mégis legyezte a hiúságomat az a kis kaland. A csaj 12 évvel volt fiatalabb tőlem. A szex isteni volt, de egyértelműen kimondható, hogy nem jöttünk volna ki jól egy kapcsolatban. A korkülönbség erősen érződött. Eszembe nem volt miatta felrúgni a boldog családi idillt. Miatta? Senki miatt!

Imádom a feleségem, minden tekintetben kiegészítjük egymást. Ja .... a szexben van némi eltérés az igényelt mennyiség területén (Ő kevesebbet én többet), de ennyi. Igen, ez is oka volt, hogy hagytam magam "levadászni". De lecserélni sosem Őt cserélném le. És megbántani sem akarom. Soha nem vallanám be, mert tudom mennyire fája Neki. Méltó büntetés lenne, mert szeretem annyira, hogy tudjam; nekem mégjobban fája az, hogy lássam mekkora fájdalmat okoztam neki. Szóval titkom titok marad - így max engem furdal a lelkiismeret. Elég, ha én cipelem ezt a terhet. Nem kell 4 másik embert életét tönkretenni!

febr. 4. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!