Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha már az egyik fél megcsalta a másikat egy kapcsolatban, igaz az a mondás, hogy másodjára is meg fogja tenni? Vagy esetleg van olyan, hogy nagyon megbánta és soha többé nem fogja megcsalni a partnerét az illető?
Van gyereke és két éve nem látta, téged meg megcsal?
Szerintem ne engedd el, egy lottó ötös ez a pasi <3
6- De nem is működött már a kapcsolatotok utána.
Egy megcsalás és már csak idő kérdése kb.
Én nem hiszek benne, hogy egy kapcsolatban egyszer belefér többször nem . Én abban hiszek, hogy egy kapcsolatban lehetsz megcsaló, de attól még hűséges egy másikban
Ebben igazad van. Ezért mondtam, hogy tanultam belőle. 2 évig még együtt voltunk és végül más miatt lett vége. De az a vicc, hogy ő egyébként viszonylag "könnyen" megemésztette (én mondtam el), viszont bennem ott volt a rettegés, a bizonyítási vágy, hogy ez csak egy hiba volt. Féltem, hogy nem bízik bennem. Féltem, hogy vissza akarja majd adni, stb.. Szerintem lehet dolgozni azon is, hogy a bizalom visszatérjen a kapcsolatba, voltam az ellenkező oldalon is. Baromi nehezen, de sikerült. Egy idő után már nem is emlékeztem a dologra, mert az akkori párom bizonyított. Meg sem fordult a fejemben, hogy megtenné újra és biztosan tudom, hogy nem is tette meg. Persze ideális esetben nincs megcsalás egy kapcsolatban, mostmár én is tudom. Tanulópénznek jó volt, mindenki a saját bőrén tanul ugyebár. Többet nem tennék ilyet senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!