Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető kilépése után javulhat a házasság?
Nem jó viszonyban vált el a megcsaló és a szerető.
Onnantól kezdve milyen lesz a házasság, ha elveszíti a megcsaló fél a B opcióját?

#2 egyes vagyok.
Családalapítás után azonnal megtetszett neki más (2 hónapja se voltunk házasok és a gyerek is 2 hónapos volt). Ezt megbocsátottam, jóformán el is felejtettem a további hónapokban.
Majd pár hónapra rá már egyértelművé vált a viszonya, deehetekig tartott, amíg lebuktattam. Időt kértem, mert rettenetesen fájt a dolog és igazságtalannak is éreztem egyben, mert nem vagyok az a tipikus "anyuci csak a gyereknek él" típus.
Elköltöztünk a gyerekkel a szüleimhez. Én ténylegesen mindent átgondoltam (én sem voltam szent, vannak nagyon mérgező tulajdonságaim). Én naív f*sz azt hittem ő is gondolkodik, minden nap beszéltünk, többször találkoztunk. Egy hónap különlét után hazaköltöztünk. Én hittem a dologban, persze voltak sérelmek, de ezt el is magyaráztam neki, hogy ez normális.
Aztán végülis nem tudott minden nyomot eltakarítani, hogy a nő jóformán már ott lakott. Így bevallotta, hogy együtt voltak, amíg mi külön. Rengeteget gondolt rá ês egyszer nagyon lecseszett, hogy inkább segíteném az ő lelki fájdalmát....én voltam akkora gyökér, hogy igazából meg is próbáltam amellett, hogy egyedül javítgattam a házasságunkat tettekben is, nem csak szavakban.
Így telt el egy újabb hónap, ismét eltávolodott. Hamar ki is derül, hogy újból felvették a kapcsolatot. Olvastam a beszélgetéseket, férjem olyanokat írt neki, hogy pasizok és folyton csalom. Lusta vagyok, nincs szex (minden nap volt, mert elég nagy a libidóm), nem főzök....Borzasztó rosszul estek, tekintve hogy ezekre kínosan ügyeltem.
Úgyhogy mondta is, hogy vele képzeli ez az életét, de azért mi maradhatunk a gyerekkel 😂 Itt még képes voltam bőgve könyörögni neki. Reggel aztán hívtam a szüleimet, ők rögtön jöttek.
Azóta már eltelt 1 év, közelében se vagyok az akkori önmagamnak, túlléptem. Van párom, akivel nagyon jól megvagyunk. Lett új munkám (régi innen messze van), sokat segített a közösségbe járás, gyereket is rendszeresen viszem.
Látta azt, hogy mikor voltak együtt és mikor nem, mert amikor együtt voltak, akkor exférj nagyon bunkó volt velem (pedig csak gyerekkel kapcsolatosan beszélünk), amikor nem, akkor pedig hízelgett és jött volna vissza.
Elvileg a nő is hol elhagyja, hol visszamegy a férjéhez, de 3 gyerekkel nem egyszerű.

Nem. Nem a szerető tette tönkre, hanem aki szeretőt tartott.
#5 Ez nagyon durva, erős vagy, hogy így sikerült tovább lépned

"Szerető kilépése után javulhat a házasság?"
Csak egy új szerető belépése után javulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!