Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért hűtlenek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hűtlenek a férfiak?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek és a minap bejelölt, szétlájkolt és rám is írt egy srác akit a konditeremből ismerek csak látásból, köszönőviszonyba vagyunk kb. Ránézek az oldalára, 2 (!!!!) hónapja házasodott össze a párjával. Nem értem ilyenkor mi jár a pasik agyába? Mit akarhat tőlem? És a legfontosabb, hogy lehet ilyet tenni egy/A Nővel, a feleségeddel???

21/N

dec. 21. 21:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
69%
A kapcsolatok tobb mint feleben megcsaljak az emberek egymast. Fiatal vagy meg de majd rajossz a legtobb ember csak a sajat erdeket nezi.
dec. 21. 22:00
 2/25 anonim ***** válasza:
29%

Nyújtani is kellene valamit nem csak elvárni mindent a pasiktól. Benned lát még valamit, talán azt hogy még formálható vagy!

Én is rohadt nehezen találtam 30 feletti igazi nőt!

dec. 21. 22:07
 3/25 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanazért, amiért a nők is, ugyanis mindkét nem esetében nagyjából ugyanannyi a hűtlenek aránya.
dec. 21. 22:12
 4/25 anonim ***** válasza:
75%

Hogy mi jár az agyába? Hát szerintem nem az, hogy sütöd a lekváros buktát :)

NEM minden férfi csapodár! Aki rádírt az vagy reptében a legyet is típus, vagy ugyan összeházasodtak de minek (nincs meg köztük a megfelelő mélységű érzelmi kötelék, csak felhúzták a gyűrűt "mert olyan régóta ismerjük már egymást" alapon).

dec. 21. 22:20
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

2 akkor nem kellett volna elvennie.

Kérdező...kérdezd meg mit érez.

Amúgy sok hűtlen nő is van.

N

dec. 21. 22:21
 6/25 A kérdező kommentje:

Mitől lesz igazi nő? Vagy akkor inkább úgy kérdezem, hogy juthat el odáig egy kapcsolat, hogy ez a ,,megoldás”?

Egyszerűen felforog a gyomrom, hogy valaki képes ilyenre egy kapcsolatban, sőt házasságban. 2 hónap után meg pláne! hát nem ilyenkor jó minden még?? Több év házasság után még talán megértem, hogy más után is néz, de miért köteleződik el, ha ezt képes megtenni így? Upf, Undorító és a lelki dolgokról még nem is beszélve…

dec. 21. 22:25
 7/25 anonim ***** válasza:
84%

Nem minden férfi ilyen.

Ki tudja miért viselkedik így, de nem is lényeg. Bejöhet a jó öreg tiltás gomb.

dec. 21. 22:27
 8/25 anonim ***** válasza:
88%

Nem "a férfiak" hűtlenek, hanem egyes férfiak.

Azért, mert nem nőtt ki a gerince.

dec. 21. 22:28
 9/25 A kérdező kommentje:
Kondiból nem tilthatom ki. :D Kíváncsi leszek ezek után, hogy fog reagálni élőben… Bár nálam aztán hiába próbálkozhatna akárhogy is… 🤢
dec. 21. 22:31
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
#9 ugyanúgy fog reagálni ahogy eddig. S nem csak nálad próbálkozik hanem még tucatnyi másik nőnél is, előbb-utóbb valamelyik bejön alapon.
dec. 21. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!