Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban az ilyen tesztoszteronnal teli férfiak hűtlenebbek, veszélyben van Rétegi Tícia?
Ezen a férfin szerintem látszik hogy tele van tesztoszteronnal az izomzatának felépítése gyúrástól leszámítva, a csontozata, az alkata, a fejformája stb. szerintem látszik hogy egy igazi ösztönös tesztoszteron teli alfahím, na most az ilyen férfiakat szerintem hajtja a vére nyilván még szerelmes ott van mellette de lehet hogy lefutó nagy eséllyel más nők után is fog menni, mert egyszerűen az van belékódolva ösztönösen hogy szórni kell a magvakat ez mind evolúció, nyilván lehet az ösztönöket érzelmileg tudatilag elnyomni egy szintig, de sokszor nem megy...
Valamint szerintem egy ilyen férfi kelendő pasi elég domináns határozott kigyúrt tetkós stílus, ez tipikus vonzó kategória a nőknek....
Még egy linket sem tudsz normálisan beszúrni...😅
Ha mindenben ilyen "profi" vagy, nem meglepő, hogy nincs nőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!